Van basınında öne çıkan başlıklar

Van basınında yer alan bazı haber başlıkları şöyle

VAN 15.02.2013 11:38:28 0
Van basınında öne çıkan başlıklar
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: SURİYELİ MÜLTECİLERE YARDIM
Van Rahmeteli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla dayanışma Derneği Türkiye`ye sığınan Suriyeli Mülteciler için 103 bin TL tutarında gıda ve muhtelif giyim malzemesi gönderdi.

"Gönül Elçileri" bir araya geliyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan`ın himayelerinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi"`nin Geniş katılımlı olacak olan toplantısı Van Valisi Münir Karaloğlu`nun eşi Sevim Karaloğlu`nun katılımlarıyla yapılacak.

Vali Karaloğlu`dan inci Kefali`ni koruma çağrısı
Van Gölü`nde yaşayan tek balık türü olan İnci Kefali balığının üreme dönemindeki av yasağının koordinasyonunu sağlamak için, Vali Münir Karaloğlu başkanlığında bir toplantı yapıldı.


BÖLGE: `GÜVENLİ ANNELİK` PROJESİ TANITILDI
Van`da, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü`nün işbirliği ve MSD İlaçları`nın katkılarıyla hayata geçirilen "Güvenli Annelik" projesi açılış toplantısı yapıldı.


GAZETE VAN: VALİ URARTU MÜZESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Van Valisi Münir Karaloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın katkılarıyla tarihi Van Kalesi`nin yanında yapımına başlanılan Urartu Müzesi`nin inşaatında incelemelerde bulunarak, müzenin 2013`ün sonuna yetiştirileceğini söyledi.


VAN HAVADİS: BAHÇESARAY`IN YOL ÇİLESİ
Yılın altı ayı yolları kapalı olmasından olayı dünya ile irtibatı kesilen ilçe olarak bilinen Van`ın Bahçesaray ilçesinde 2 aydır açılamayan karayolu vatandaşın tepkisine neden oldu.


VAN SESİ: POLİS PANZERİ DEVRİLDİ
Van`ın Başkale ilçesinde devriye görevi yapan polis panzeri, direksiyonunun kilitlenmesi sonucu devrildi.


VAN HABER 65: VAN`DA 15 ŞUBAT ALARMI
Van Emniyet Müdürlüğü, Abdullah Öcalan`ın yakalanmasının yıl dönümü öncesi kentteki güvenlik önemlerini en üst seviyeye çıkardı.


VAN HABER: VAN`DA ZİNCİRLEME KAZA: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
Van`da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. (Fırat Aslan - İLKHA)