Van AVM'ye iki ayrı ödül…

2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki ayrı kategoride ulusal ödül kazandı.

VAN 30.07.2015 13:14:00 0
Van AVM
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Global Yatırım Holding, bu ödülleri bölgenin birçok başarılı mimar ve geliştiricileri ile yarışarak kazanmayı başardı.  Kazanılmış olan ödülün 5 yıldız veya en tavsiye edilen proje olarak kesinleşmesi ve duyurusu Londra'daki Grosvenor House Hotel'de yapılacak olan gala yemeğinde açıklanacak.
Global Yatırım Holding, en yüksek sonucu aldığı takdirde bu sene sonuna doğru yapılacak yarışmada Avrupa'yı temsil etme hakkını kazanacak. Şirket, eğer mimari veya geliştirme kategorilerinde en yüksek puanı almayı başarırsa diğer bölgelerle yarışarak Dünya'nın En İyi Geliştiricisi ve Dünya'nın En İyi Mimarı ödüllerini alma yolunda ilerleyecek.
Katılımcıların çok sıkı kriterlerden geçirildiği bu yarışmada kazanılan her iki ödül de Global Yatırım Holding için büyük başarı. Jüri başkanlığının Lordlar Kamarasından Lord Caithness ve Lord Best tarafından yürütüldüğü yarışma jürisinde tüm dünyadan 70 adet farklı eksper bulunuyor.
International Property Award Başkanı Stuart Shield, konuşmasında "Bir kez daha Avrupa geliştirici ve mimarları şaşırtıcı projelerle bu yarışmada öne çıktılar" diyerek projelerin estetik olarak çok güzel, fonksiyonel, son teknoloji ile donanımlı ve çevreye uyumlu projeler olarak nitelendirdi.    
Van AVM'nin gösterdiği bu başarı ile ilgili Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel yaptığı açıklamada "Van AVM projemiz ile yenilikçi ve alanında öne çıkan projelerin değerlendirildiği Uluslararası Emlak Ödülleri' den iki ödül birden kazanmak bizim için çok gurur verici.  Van halkına, uluslararası arenada kendini kanıtlamış bir proje ile ilk alışveriş merkezini kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz. Hem mimari hem de proje geliştirme konularında ödül almış olan bu yatırımımızın bölgedeki diğer yatırımlara da referans olmasını ve bölge ekonomisine katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi