Van ASP yeni atanan personeliyle toplantı yaptı

Van Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yeni atanan personeliyle toplantıda bir araya geldi.

VAN 26.08.2015 21:43:08 0
Van ASP yeni atanan personeliyle toplantı yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Aile Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü yeni atanan personeliyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Van Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, İl Müdür Yardımcıları ve yeni atanan personel katıldı.

3413  sayılı kanun kapsamında atamaları gerçekleştirilen personele yönelik yapılan toplantıda, 657 sayılı devlet memurları kanunu, kamu görevlisinin hakları ve sorumlulukları, disiplin soruşturması ve disiplin cezaları, yargılama ve görevden uzaklaştırma, malını koruma ve tasarruf tedbirleri, iletişim, protokol ve görgü kuralları ile bütçe yönetimi gibi konular hakkında yeni atanan personele bilgi verildi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, ASP ailesinin yıllarca söz konusu personeli yetiştirmek ve topluma kazandırmak için çaba sarf ettiğini ifade ederek, “Şuan da devlet tarafından kamu kurum ve kuruluşlara atamalarınız yapıldı. Bundan sonra ki iş hayatınızda sizlerden beklentimiz özverili bir çalışmadır.” ifadelerini kullandı.

Toplantı, yapılan konuşmalar ve bilgilendirmelerin ardından sona erdi.