Van Arçelik Servisleri

Arçelik grubu, servis hizmetlerini kusursuz bir şekilde müşteri ile buluşturmak istiyor.

VAN 23.07.2018 07:48:56 0
Van Arçelik Servisleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Arçelik grubu, servis hizmetlerini kusursuz bir şekilde müşteri ile buluşturmak istiyor. Bu düşünceyi hayata geçirmek için gece gündüz çalışmalarına devam eden Arçelik, üretim bandından çıkan bütün Beyaz Eşya ve elektronik ürünler için garantili tamir hizmeti sunmak istiyor.

Türkiye'nin en kalabalık ve yoğun illerinden biri olan arçelik bu hizmeti yürüten Van Arçelik Servisleri aklınıza gelecek bütün elektronik cihaz arızalarını sağlam bir şekilde onarıyor. Orijinal ve garantili yedek parça hizmeti de sunan servis ekipleri, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile yoluna devam ediyor. Yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile müşterilerine teknik servis hizmeti sunan Van Arçelik Teknik Servisleri gün içinde sizlere destek vermeye her an hazırdır. Müşterilerine bir telefon kadar yakın olan ekiplerimiz ile dilediğiniz zaman iletişime geçip arıza bildirimi yapabilirsiniz.

VAN'DA ÖZEL VE YETKİLİ TEKNİK SERVİS FİRMALARI

Kesintisiz bir hizmet ağı oluşturan Arçelik şirketi, sadece ürettiği tek bir ürün için değil, bütün Beyaz Eşya ve elektronik ürünlerin itinalı bir şekilde tamirini sağlamak istiyor. Bu konuda arçelik’in en seçkin Teknic servislerinden biri olan Van Arçelik Teknik Servislerine gönül rahatlığı ile güvenebilir ve tüm arızaları cihazlarınızı teslim edebilirsiniz. Telefonun diğer ucunda aramanızı bekleyen servis çalışanı ile arızalar hakkında iletişime geçip yardım alabilirsiniz.

Gezici servis aracı ileçok kısa birsüre içinde verilen adrese gelen Van Arçelik Teknik Servisleri arızayı yerinde giderip size zaman kaybı yaşatmaz. Garanti kapsamı içinde olsun olmasın, hiç fark etmez. Bozulan ve çalışmayan Arçelik Marka Beyaz Eşya ve tüm elektronik ürünlerin tamiri için kesintisiz hizmet sunan Van Arçelik Teknik Servisleri ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyoruz. Size en yakın servis numarasına ulaşmak için teknicservis.com sitemizde küçük bir gezintiye çıkabilirsiniz.