'Van Alış Veriş Günleri' için geri sayım başladı

Van Alış Veriş Günleri (Shopping Fest) 15 Mart'ta başlıyor. Bir çok firmanın indirim yaparak katıldığı Shopping Fest ile, Van'ın alış-verişte cazibesinin arttırılması, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılmas?

VAN 7.03.2022 11:25:42 0
'Van Alış Veriş Günleri' için geri sayım başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi himayesinde, bir çok kurumun desteğiyle 15 - 29 Mart arasında, 'Van Shopping Fest' düzenlenecek. “Şimdi Van Zamanı” sloganı ile gerçekleştirilecek olan Van Alış Veriş Günlerinde, bir çok mağaza indirim uygulayacak, iki hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
15 Mart tarihinde kortej, sergi, konser gibi etkinliklerle startı verilecek olan Van Alış Veriş Günleri (Shopping Fest), 29 Mart tarihinde sona erecek.
Pandemi nedeniyle uzun süre Kapıköy Sınır Kapısının kapalı kalmasından dolayı turizmde sıkıntılı bir dönem yaşayan Van, kapıdan geçişlerin başlaması ile birlikte yeniden İranlı misafirlerini ağırlamaya başladı. Van Alış Veriş Günleri (Shopping Fest) etkinliği ile, alış-verişi cazip hale getirmeye ve çok sayıda misafiri ağırlamaya hazırlanan Van'da, bu ayın turizm yönüyle verimli geçmesi bekleniyor.

İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILDI
Van'da 15-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Van Shopping Fest’ ile ilgili daha önce istişare toplantıları gerçekleştirildi. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya bir çok kurum amiri, oda temsilcileri ve paydaş kurumlar katıldı. Gerçekleştirilen istişare toplantılarında ‘Shopping Fest’ kapsamında yapılması planlanan etkinliklerin içeriği, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması, ilin marka değerlerine katkı sağlanması, kurumlar arası koordinasyon gibi konular masaya yatırıldı.
15 Mart'ta startı verilecek olan Van Alış Veriş Günleri (Shopping Fest) boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Ayrıca kentte caddeler ve belirli alanlar süslenecek. Mağazalar, shopping fest çıkarmalarını dükkan camlarına asacak. Shopping Fest nedeniyle, bir çok mağaza, çeşitli ürünlerinde belli oranlarda indirim uygulayacak.
Prestij Haber Merkezi