Van AGD'den yaz etkinlikleri

AGD'nin organize ettiği 'Yaz Etkinlikleri 2015' programı bugün başladı. Etkinlikler 22 Haziran-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

VAN 22.06.2015 18:34:55 0
Van AGD
Tarih: 01.01.0001 00:00
Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) organize ettiği 'Yaz Etkinlikleri 2015' programı bugün başladı. 10 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek olan etkinlikler kapsamında birçok alanda eğitimler verilecek.

Ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği belirtilen etkinliklerle ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Van Şube Başkanı Şeref Akbulut, etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi ve temel dini bilgilerin yanı sıra, yüzme, gezi, piknik ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceğini söyledi.

Akbulut, 'Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar.' dedi.

Etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi ve temel dini bilgilerle ilgili deneme sınavı gibi yarışmalar düzenleneceğini de aktaran Akbulut, 'Öğrencilerimizi birçok sürpriz hediyeler beklemektedir. Altı hafta sürecek etkinliklerimiz için tüm velilerimizi çocuklarını programımıza kayıt etmeleri için davete diyoruz.' şeklinde konuştu.