Van Aday Adayları neler yazdılar?

Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildikten sonra Milletvekili Adaylarının listesi açıklandıktan sonra Van HDP ve AKP Aday Adayları sosyal medyada neler yazdılar?

VAN 8.04.2015 11:36:14 0
Van Aday Adayları neler yazdılar?
Tarih: 01.01.0001 00:00

HDP ve AK Parti Van milletvekili Aday Adayları, listelerin açıklanmasının ardından kişisel sosyal medya sayfalarında neler yazdılar. Aday adaylarının ortak mesajı "Partilerine başarı dileklerinde bulunarak bundan sonraki süreçte de aynı şekilde seçilen aday arkadaşları gibi çalışacaklarını" belirttiler. .

İşte o yazılanlardan bir kısmı:

HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ

Cengiz Erbenzer;  (HDP)

"7 Haziran seçimlerinde, partimiz adına ilimizi ve halkımızı temsil edecek Milletvekili adaylarımız belirlenmiştir. Kendilerini canı gönülden tebrik ederim.

Aday adaylarından biri olarak, bu süreçte tüm samimiyeti ile yanımızda duran dost ve akrabalarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bizi sevenler ve milletvekili olarak görmek isteyenler bilmeli ki, ben bu partinin ilkelerine, topluma vaat ettiği gelecek vizyonuna, yeni yaşam projesine inandığım için aday adayı olmuştum. Bana mevki makam verilmesi şartı ile gelmedim. Partiye, “hizmetimize ihtiyaçları olursa diye”, hizmetimizi sunduk, bundan sonra da ihtiyaç duyulan her noktada aynı duruşu sergileyeceğim. Ben partimizin ve adaylarının yanındayım, arkasındayım ve bundan sonra da elimden geleni yapacağım. Dostlarımın ve akrabalarımın da aynı samimiyet ve gayretle partimizin yanında olmasını rica ediyorum."

Günay Aslan; (HDP )

Merakla beklenen milletvekili listeleri açıklandı. HDP Van listesinde olmamam benim için bir mesele değildir. Zira siyaset benim için kişisel ikbal için değildir...
Gün özgür ve demokratik bir ülke için HDP'de birleşme günüdür. Tüm adaylara yürekten başarılar diliyorum...

Mevki kitlelerin gözünde önemli bir role sahip olsa da tamamıyla törel bir değerdir. Daha kesin konuşmak gerekirse bir komediden başka bir şey değildir...

Onur ise mevkiden çok daha büyük bir değer ve bir erdemdir.../schopenhauer/

Suat Özdemir ;


Partimizin Aldığı karar bizler için geçerlidir. Bende aday adayı olduğum bu yolda seçilmediğim için üzülmedim. Aksine bundan sonraki süreçte Yeni ve Yeni Yaşan onurluca bir yaşam için bu güne kadar verdiğim çaba ve gayreti aynı şekilde vermeye devam edeceğim. Listeye giren Arkadaşlarımı tebrik ediyor. bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Partim için çalışmaya devam edeceğim.

 

Tahirhan Sayyiğit ; 

Nihayet bugün aday adaylarımız belli oldu. Partimizin teveccühü ve kararı her zaman bizim için esastır elbette müracaat eden herkese verme şansı yoktur. önemli olan partimizin başarılı olmasıdır her zaman olduğu gibi yine çalışmaya devam edeceğim adaylar değil partinin başarısı önemlidir. milletvekili aday yoldaşlara başarılar diler ayrıca desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ederim. Serkeftin

 

Abdullah Cangüleç ;

Benim gibi Kürt özgürlük mücadelesine 35 yılını vermiş birinin Adaylığının kabul görülmemesi ve kabul görülmeyen Adaylığımıza rağmen. Bizim için mücadelede parti kararı esastır, 
VAN Adaylarımız belirlendi çoğunu tanımamamıza rağmen umar ve dilerim ki halkımın ve değerlerimiz kriterlerine uygun Arkadaşlardır..

Aday arkadaşlarımıza verilen misyon gereği baş tacımızdırlar veYurtsever, Devrimci ve kürdiwari bilinciyle. Bizler savaş'tan önce savaş'tan sonra Govend (halay) tutup Fedakarlık Ruhuyla oynayan halkın çocuklarıyız. Tüm adayları Yürekten kutlar başarılar dilerim.

 

Murat Durmaz,

 HDP’nin Van adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak;  “Wan HDP Adaylarımız belli oldu insanca yaşamak ve yaşatmak için! yek Yürek olup barajı aşmak ve Tek adam olmak isteyenlere bir tokat atma zamanı!!! Arkadaşlarımızı Yürekten tebrik eder başarılar dilerim” dedi

Mustafa Avcı ;

Dönemsel ihtiyaçları karşılayacağına inandığımız kesin aday listemiz belirlendi. Bizler her zaman olduğu gibi bu günden sonra da görevimizin başındayız ve sorumluluğumuzun gereği ne ise onu yapacağız. Tüm yoldaşlarımızdan ricam artık kimler aday oldu ya da yapıldı tartışmasını tüketelim ve belirlenmiş olan merkezi/örgütsel iradenin arkasında duralım ve partinin kazanımına kilitlenerek çalışmalarımıza başlayalım. Öncelikle aday olan tüm yoldaşları kutlar ve partinin kazanımına kilitlenmiş tüm yoldaşlara başarılar dilerim. Serkeftın.

Cüneyt Caniş ;

Ez hevalên xwe yên bun namzet piroz dikim. Serkeftin ji bo hemu hevalên me yên bun namzetên Wanê.Emê bi hevra serbikevin.

Aday olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Hdp Van adayı tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Hep birlikte başaracağız. 

Fatih Tanrıverdi ;

HDP Van aday adayı olarak yeni seçilen Adaylarımızı kutlarım. Yeni Van ve Yaşam şiarıyla çıktığımız bu yolda İnsanca yaşamak adına Barajları bu dönem yıkıp barajı aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin kararı bizim içinde esastır. Benim aday olup olmamam çok önemli değildir. HDP’de gün birleşme günüdür. Bu duygularla  HDP’den seçilen özelde Van genelde de Türkiye geneli Tüm adaylarımızı tebrik eder başarılar dilerim.  

 

AK PARTİ

Ayhan Fidan

Milletvekili aday listemiz hayırlı olsun, listede bulunan arkadaşları tebrik ederim. Biz partimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Cafer Giyik ; ( AK Parti )


Ak parti Van aday listesinin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile Olmasını diliyorum.. Bu süreçte bana destek olan tüm dostlara minnet duygularımla teşekkür ederim

Adnan İnanç ;

Nasibe inananlardanız. Her işimizde hayırlısını dileriz. Niyet sonrası çaba gösterir sonuca razı oluruz.

Tüm adaylara başarı diliyor, Van için hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

Necat Görentaş

Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir, siz bilemezsiniz.(Bakara 216) Olanda hayır var. 

İSHAK KARA – SECİMVAN.COM - VAN