Van 3.kitap fuarı ve imza günler devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 3.Kitap Fuarı ve imza günleri kitapseverin katılımı ile devam ediyor.

VAN 19.12.2019 19:08:36 0
Van 3.kitap fuarı ve imza günler devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Pazar gününe kadar devam edecek ve her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği kitap fuarı ve imza günleri yoğun bir katılımla devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan genç yazar Emine Beşing Sabırlı, Kitap fuarının dolu dolu geçtiğini söyledi. Fuar imza günleri boyunca kitapsever vatandaşlarla bir araya gelerek önerilerde de bulunan Sabırlı fuar günleri boyunca kendilerini yalnız bırakmayan kurum amirlerine de teşekkür etti.


Hayatta insanlara kalacak en büyük dostun kitap olduğunu ifade eden Sabırlı, “13-22 Aralık Tarihleri boyunca Fuar alanında olacağım.Benim için ilk fuar heyecanı oldu. Ben hayatım boyunca bana ilk kitap hediye eden insanı unutmadım. Hayatım boyunca beni en çok mutlu eden şeylerden biridir hediye kitap almak. İlk defa yazar olarak saygı duyduğum, okumaktan haz duyduğum, örnek gördüğüm
yazarlarla bir arada oluyorum. İlk defa kitaplarla hayal edemeyeceğim kadar zaman geçireceğim. Bir hayal kur, hayatın olsun dedim kendime ve çok şükür Ben hayalimi Allah'a söyledim oda nasip etti. Burada bizi ziyaret eden kurum amirleri siyasi il başkanları ve Van valisi Mehmet Emin Bilmeze teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kaynak: Van Postası