Vali Zorluoğlu'ndan veda ziyaretleri…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu kamuoyuna duyurulan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Van'da veda ziyaretlerine başladı. Vali Zorluoğlu

VAN 29.11.2018 17:40:23 0
Vali Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Temmuz 2017 tarihinde Van Valiliği'ne atanan, sonraki süreçte ise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olan Vali Zorluoğlu, Ak Parti'nin grup toplantısında 20 ilin adayını açıklamış ve bu isimler arasında Vali Zorluoğlu da yer almıştı.

Vali Zorluoğlu, Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesi ile birlikte, Van'a  döndü ve veda ziyaretlerine başladı.

 


           Ziyaretler kapsamında Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret eden Vali Zorluoğlu, kentte gazetecilerle güzel diyaloglarının olduğunu vurguladı.

 


      Ziyarette; Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ile yönetim kurulu üyeleri; Baki Karaca, Şükrü Akyüz, Bişar Ulutaş, Cemal Aşan ve Rıdvan Can hazır bulundu.

 


           VGC yönetimi ile bir süre sohbet eden Vali Zorluoğlu, Van'da görev yaptığı süre zarfında başarılı işler yapmaya gayret ettiklerini belirterek, Trabzon'da Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde, orada da hizmet aşkı ile çalışmaya gayret edeceğini vurguladı.

 


         Van'da güzel anılarının olduğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, devlette süreklilik esas olduğunu söyleyerek, devam eden projelerin kendisinden sonra gelecek kişiler tarafından sürdürüleceğini ifade etti.
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Zorluoğlu'na ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Vali Zorluoğlu gazetecilerle fotoğraf çektirirken, VGC Başkanı Fatih Sevinç de kendisine günün anlamına binaen bir plaket takdim etti.