Vali Zorluoğlu'ndan Erçek ziyareti

Van Valisi Murat Zorluoğlu Halk Buluşması kapsamında Erçek'i ziyaret etti

VAN 11.05.2018 17:16:24 0
Vali Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Murat Zorluoğlu "Halkla Buluşma" programı çerçevesinde Erçek Mahallesi'ni ziyaret etti.

 
Mahalleye gelişinde İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk tarafından karşılanan Vali Zorluoğlu ilk olarak İpekyolu Belediyesi Erçek Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Müzik, resim, fitness, drama, ana sınıfı gibi bir çok branşta faaliyet gösteren merkezde incelemelerde bulunan Vali Zorluoğlu, merkezin çalışmaları hakkında Başkan V. Öztürk'ten bilgi aldı.
 
 
Ziyaretin bir sonraki durağı, İpekyolu Belediyesi Erçek Sürekli Eğitim Merkezi'nin açılış töreniydi. Kurdela kesiminin ardından, merkezde bulunan ve YKS'ye hazırlanan öğrencilerle sohbet eden Vali Zorluoğlu öğrencilere başarılar diledi.
 
 
Ziyaretteki bir diğer açılış da Mehmetçik İlk ve Ortaokulu bünyesinde yaptırılan ana okuluydu. Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Zorluoğlu okul öncesi eğitim gören çocuklara verilen eğitimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
 
Daha sonra halkla buluşma programı çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Zorluoğlu ve Başkan Vekili Öztürk burada vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinlediler, çözümü için yetkililere talimat verdiler.
 
 
Vali Zorluoğlu burada yaptığı konuşmada Erçek halkı tarafından yapılan coşkulu karşılama ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İpekyolu Belediyesi'nce yapılan Erçek Yaşam Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi'nden övgüyle bahseden Vali Zorluoğlu, gerek alt yapı gerekse üst yapı için yaptıkları yoğun çalışmaları da vatandaşlara anlattı.
 
 
İpekyolu Belediyesi tarafından verilen öğle yemeğinin ardından mahallede bulunan esnafa ziyarette bulunan Vali Zorluoğlu, burada da esnafın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, çözümler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
 
 
Vali Zorluoğlu son olarak Erçek Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek burada görevli askerlerle sohbet etti ve yetkililerden bilgi aldı.
 
 
Ayrıca program çerçevesinde, İpekyolu Belediyesi tarafından mevlîd-i şerîf okutuldu, Cuma namazını müteakiben de lokma ikramında bulunuldu.