Vali Zorluoğlu, Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla bayramlaştı

Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Edremit Sevgi Evleri'ni ziyaret ederek, burada kalan çocuklarla bayramlaştı.

VAN 2.09.2017 17:55:26 0
Vali Zorluoğlu, Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla bayramlaştı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Beraberlerindeki Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Şeker ve eşleriyle birlikte çocukları ziyaret eden ve onlarla tek tek ilgilenen Zorluoğlu çifti, sohbet edip bayramlaştıkları çocuklara, çeşitli armağanlar verdi.

    Burada çocuklara hitaben bir konuşma yapan Vali Zorluoğlu, sağlık ve huzurla nice bayramlara ulaşmalarını temenni ederek, “Sevgili evlatlarım şimdiden hepinizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah sağlık ve huzur içerisinde nice güzel bayramlara ulaşırsınız. Burada evleri ziyaret edeceğiz, bu arada abi ve ablalarınız sizlere hediyelerinizi dağıtacak. Sizleri çok sevdiğimizi unutmayın. Sizinle zaten komşuyuz. Bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Birlikte güzel organizasyonlar yapacağız. Ayrıca sizleri evimizde de misafir etmek istiyoruz. Bayramınız kutlu olsun Allah’a emanet olun” dedi.

    Daha sonra eşi Sevcan Zorluoğlu ve beraberindekilerle farklı yaş kategorilerinde çocukların kaldığı evleri ziyaret eden Vali Zorluoğlu, burada da yakından ilgilendiği çocuklara en kısa sürede yeniden bir araya geleceklerini bildirdikten sonra Sevgi Evleri’nden ayrıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi