Vali Zorluoğlu, Görentaş’tan brifing aldı

Vali Murat Zorluoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne giderek, İl Müdürü İbrahim Görentaş’tan kurumun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

VAN 22.08.2017 11:35:16 0
Vali Zorluoğlu, Görentaş’tan brifing aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Vali Zorluoğlu’na sunum eşliğinde kurum bilgilendirmesini aktaran İl Müdürü Görentaş, ilimizde tarımın mevcut durumu yanında, tarım ve hayvancılık sektörünün geliştirilmesi için planlanan projeler ve kurum hakkında genel bilgiler verdi. 

   Toplantı sonunda, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Zorluoğlu, tarımın ve özellikle de hayvancılığın Van ekonomisi için lokomotif görevi ifa ettiğini ve bu sektörün daha da gelişmesi için canla başla çalışacaklarını belirtti. 

   Müdürlük tarafından yapılacak yeni projelere maddi-manevi destek verileceğini söyleyen Vali Murat Zorluoğlu, terör tehdidinin ortadan kaldırılmasıyla birlikte, yeni yaylaların ve mera alanlarının hayvancılıkla iştigal eden vatandaşlarımızın istifadesine sunulacağını ve böylece Van’ın özellikle küçükbaş hayvan sayısının ciddi miktarda artırılacağı müjdesini verdi.

   Toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Özkan ve İl Müdürü Görentaş’ın yanı sıra, şube müdürleri ve birim sorumluları da katıldı.