Vali Zorluğlu Twitter'da gündeme oturdu

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu adına Twitter'da #Vanseninlegüzel hashtag ile açılan konu başlığı, kısa sürede on binlerce kez paylaşılarak Trend Topic listesine girdi.

VAN 7.01.2018 14:02:31 0
Vali Zorluğlu Twitter
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van’a atandığından bu yana halkla iç içe olan ve yaptığı çalışmalarla Van halkının takdirini kazanan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluğlu, sosyal medya paylaşım sitesi Twitter'da açılan #VanSeninleGüzel gündemiyle Trend Topic listesine girdi. Kısa sürede on binlerce kişi Vali Zorluoğlu’nun kent için yaptığı ve yapılmasını istediği çalışmaları Twitter’da #VanSeninleGüzel hashtag ile paylaşarak, Van'ı gündeminin bir numarasına oturttu.

Paylaşımların büyük kısmını ise Vali Zorluoğlu’nun da kısa süre önce müjdesini verdiği ve yeni yapılacak olan stadyum, çevre yolu, arıtma tesisi ve kent meydanı projeleri oluşturdu.

Vali Zorluoğlu’da atılan tweetlere karşılık, "Kadirşinas Van halkının şahsıma gösterdiği teveccühe müteşekkirim. Bu sahiplenme, birlik ve beraberlik, Van'ımıza çok daha büyük hizmetlerin gelmesine vesile olacaktır" yanıtını verdi.