Vali Taşyapan'dan Sağlık Müdürlüğü'ne ziyaret

İlde bulunan kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam eden Vali İbrahim Taşyapan, son olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada İl Sağlık Müdürü Dr. Yakup İmren, İl Sağlık ve Halk Sağlık Müdür yardımcıları ve Şube Mü

VAN 16.04.2015 20:51:37 0
Vali Taşyapan
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Vali Taşyapan, çalışmaları yerinde incelemek için İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün 2014/2015 yılı değerlendirme toplantısına katılarak yetkililerden brifingaldı.
Vali Taşyapan, İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen 2014/2015 yılı değerlendirme toplantısına katılarak Müdür ve Müdür Yardımcılarından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sağlık müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen,etkin ve kaliteli sağlık değerlendirme sunumunda nitelikli bir toplum için sosyal devlet anlayışının vazgeçilmez unsurunun sağlık hizmetlerinde temel anlayışın "önce insan" olduğu ifade edildi. 

             Sağlık Bakanlığı bütünsel bir anlayışla yeniden bir yapılandırma programı ile Sağlıkta Dönüşüm Programını uygulamaya geçilmesiyle Sağlıkta Dönüşüm Programı halkımıza hızlı, adil ve etkili sağlık hizmeti verebilmek, sağlık hizmeti sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacı ile uygulamaya konulmuş olduğu belirtildi. 

             Yapılan açıklamada vizyon ve misyondan söz edilerek, "Vizyonumuz; herkese çağdaş, etkin ve sürdürülebilir sağlık hizmeti sunmaktır. Misyonumuz; Sağlık hizmetleri sunumunu, çağdaş dünya standartlarına uygun biçimde yeniden yapılandırmak, toplumun sağlıklı  yaşam  bilincini yükseltmek ve bunun sürekliliğini sağlamaktır. Kalite politikamız; toplumun taleplerine duyarlı, insan odaklı, katılımcılığa önem veren, hedef ve öncelikleri netleşmiş, hesap veren, şeffaf, herkese eşit, sürekli bir sağlık hizmeti sunumudur" denildi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi