Vali Taşyapan’dan okul ziyaretleri…

Vali İbrahim Taşyapan, okul ziyaretleri kapsamında bu haftaki ziyaretini, Edremit ilçesinde bulunan Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Edremit Anadolu Lisesi’ne yaptı.

VAN 17.12.2015 16:16:11 0
Vali Taşyapan’dan okul ziyaretleri…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Edremit Kaymakamı Duran Eryılmaz ve İlçe Milli Müdürü İhsan Keskin ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giden Vali Taşyapan, burada okul müdürü Neşe Evliyaoğlu tarafından karşılanarak müdür odasında okul müdürü ve beraberindekilerle kısa bir görüşme yaptı.
   Daha sonra öğretmenler odasına giderek öğretmenlerle tanışan ve bir süre sohbet eden Vali Taşyapan, okulun mesleki eğitim verilen uygulama sınıflarını gezdi ve buradaki öğrencilerle bir araya geldi. Yemekhane ve spor salonunu inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Taşyapan, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden ayrılarak Edremit Anadolu Lisesi’ne geçti.
     Edremit Anadolu Lisesi’nde okul müdürü Münir Kiyat tarafından karşılanan ve okulun tadilat gören spor salonunda incelemelerde bulunan Vali İbrahim Taşyapan, son olarak sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve okul sıralarında fotoğraf çektirdi
.