Vali Karaloğlu, Öğrencilere Röportaj Verdi

Van Valisi Münir Karaloğlu, Özel Serhat İlköğretim Okulu'nun bu yıl 4.sayısını çıkaracağı İngilizce-Türkçe içerikli dergiye röportaj verdi.

VAN 9.05.2013 16:40:14 0
Vali Karaloğlu, Öğrencilere Röportaj Verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi Münir Karaloğlu, Özel Serhat İlköğretim Okulu'nun bu yıl 4. sayısını çıkaracağı İngilizce-Türkçe içerikli dergiye röportaj verdi.

Özel Serhat İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Yıldız, 4. sınıfta okuyan Meral Su Karaloğlu, Elif Meva Karaloğlu, Nursena Yıldız ve Gülşah Etik ile Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti.

Okul tarafından çıkarılan "Serhat Nevbahar" adlı dergi için kızları Meral Su ve Elif Meva ile diğer öğrencileri kabul eden Karaloğlu, dergi için hazırlanan soruları yanıtladı.

Ziyaret sırasında Elif Meva ve Meral Su, Vali Karaloğlu'na ebru çalışmasından yapılan lale tablosu, diğer öğrenciler ise okullarının tanıtım materyallerini hediye etti.

Okul müdürü Yıldız, Karaloğlu'na, Özel Serhat Eğitim Kurumlarının 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda yeni açılacak olan Sağlık Meslek Lisesi ve Acil Tıp Teknisyenliği bölümü hakkında bilgi verdi. - Van