Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Savaş’tan, Van YYÜ'ye ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı ve Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Van’a gelerek, Van Edremit Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri ile buluşan Uşak Üniversitesi

VAN 8.04.2022 14:07:04 0
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Savaş’tan, Van YYÜ'ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziyaret esnasında Van YYÜ hakkında Rektör Şevli’den bilgi alan ve fikir alış verişinde bulunan Prof. Dr. Ekrem Savaş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin bir dünya üniversitesi olma yolundaki adımlarını memnuniyetle karşıladığını söyledi.
YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli de, görüşme esnasında Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu ve sevinci dile getirdi. Rektör Şevli, "Her daim Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin mensubu olarak kabul ettiğimiz Sayın Rektör Savaş’ın sadece Türkiye’de değil tüm dünyada kaydettiği bilimsel başarılardan ötürü tarifsiz onur duyuyoruz" dedi.  
Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin Yüksek Lisans ve Doktora süreçlerinde akademik danışmanlığını da yürüttüğü belirtilen Prof. Dr. Ekrem Savaş'ın, 1993 yılında Van YYÜ Eğitim Fakültesinde Profesör olarak göreve başladığı ve 2007 yılında Van’dan ayrılarak akademik çalışmalarına Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim ve araştırma kurumlarında devam ettiği kaydedildi.