Urartu Der'den gençlere yönelik seminer…

Faaliyetlerini Van'da sürdüren ve ağırlıklı olarak gençlerin Madde Bağımlılığından korunması yönünde çalışmalar yapan Urartu Derneği önceki gün gençlere yönelik olarak yeni bir seminer daha verdi.

VAN 12.07.2018 10:51:47 0
Urartu Der
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Madde Bağımlılığı konusundaki uzmanlığı ile bilinen Yaşar Adıyaman'ın, dernek merkezinde verdiği panele derneğe mensup gençlerin ilgisi üst seviyedeydi.
   Ayrıca Van Şair ve Yazarlar Birliği üyeleri Mehmet Feyat, Mustafa Işık, Ercan Ulutaş ve Yunus Emre Arvas da Madde Bağımlılığı Seminerine katılarak Dernek üyelerini yalnız bırakmadılar.
   Panel ile ilgili açıklama yapan Urartu Derneği Başkanı Mehmet Nuri Kıpçak "Biz Madde Bağımlılığından gençlerin kurtarılması noktasında bir çok çalışma ve proje yürütüyoruz. Bugün de konusunda uzman olan sayın Yaşar Adıyaman hocamızın verdiği seminerden üyelerimiz ile birlikte hem keyif aldık hem de azami ölçüde bilgilendik. Bu doğrultuda hocamıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.
    Seminer ile ilgili konuşan Uzman Yaşar Adıyaman ise, "Madde Bağımlılığı konusu bizim öncelikli hassasiyetlerimiz arasındadır. Bu doğrultuda bir kişinin bile olumsuz giden hayatına yönelik bir etki edebilirsek kendimizi başarılı ve mutlu hissederiz, inşallah verdiğimiz seminer yararlı olmuştur ve bizi sabırla dinleyen gençlerimiz faydalanmıştır" diyerek sözlerini tamamladı.
    Program katılımcıların birlikte çektikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.