Ümitler tükendi!

Son dakikaya kadar play^off şansını zorlayan Belediye Vanspor, dün deplasmanda karşılaştığı Kayseri Şekerspor karşısında aldığı mağlubiyetten sonra bu şansını adeta mucizelere bıraktı.

VAN 15.04.2013 10:34:24 0
Ümitler tükendi!
Tarih: 01.01.0001 00:00
Son dakikaya kadar play-off şansını zorlayan Belediye Vanspor, dün deplasmanda karşılaştığı Kayseri Şekerspor karşısında aldığı mağlubiyetten sonra bu şansını adeta mucizelere bıraktı.TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Vanspor dün deplasmanda karşılaştığı Kayseri Erciyesspor’a 3 - 0 mağlup oldu.
Play - off inancını yitirmeyen ve dünkü maça da galibiyet parolası ile çıkan Belediye Vanspor’da hesaplar tutmayınca play-off şansı da artık mucizelere kaldı. 40 puanda bulunan Belediye Vanspor’un dünkü maçın ardından play-off ümitleri de ligin bitimine 5 hafta kala yok denecek kadar azaldı.
Kayseri’de oynanan karşılaşmada Belediye Vanspor maçın ilk yarısında başa baş bir mücadele ortaya koydu. Ancak ilk yarının bitimine 1 dakika kala gelişen Kayseri Şekerspor atağında Timur Kosovalı takımını 1 - 0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golle Belediye Vanspor soyunma odasına bozuk moralle gitmiş oldu.
Maçın ikinci yarısı da yine karşılıklı ataklarla başladı. Dakikalar 65’i gösterdiğinde ise gelişen ev sahibi atağında İsmail Bulut 2. kez Belediye Vanspor filelerini havalandırdı.
Bu golün hemen sonrasında Belediye Vanspor’un formda ismi Deniz Sert kırmızı kartla cezalandırılınca takım 10 kişi kaldı. Güçlü rakibi karşısında etkisizleşen Belediye Vanspor, 73. dakikada rakibinin atağından Timur Kosovalı’ya bir kez daha engel olamayınca Kosovalı kendisinin 2. takımının ise 3. golünü kaydetmeyi başardı.
Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Belediye Vanspor sahadan 3 - 0 mağlup ayrılan taraf oldu. / Prestij Haber