Uçar: İlk ve son on dakikaya iyi odaklanmalıyız!

Temsilcimiz B.Vanspor'un Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, oynadıkları maçlarda ilk ve son on dakikaların önemine vurgu yaparak, 'Maçlarımızda ilk on dakikada öne geçmek için gayret göstermeliyiz. Son on dakikada ise öndeysek mutlaka skoru kor

VAN 17.10.2018 10:31:29 0
Uçar: İlk ve son on dakikaya iyi odaklanmalıyız!
Tarih: 01.01.0001 00:00

   TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.Vanspor'un Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Uçar, Van'da oynanan üç maçta 6 puan kaybedilmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini ifade ederek, her oyuncunun ilk onbirde oynayacakmış gibi kendini hazır tutması gerektiğini dile getirdi.
Uçar, önlerinde 17 günde yapacakları 5 ayrı maçın olduğunu söyleyerek, bu maçlarda galibiyet serisinin olmasını umduklarını anlattı.

 

          "KIZILCABÖLÜKSPOR MAÇINDA GALİBİYETİ SON SANİYEDE KAÇIRDIK"
B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, iyi oynadıkları Kızılcabölükspor maçında, son saniyelerde yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını söyleyerek, "Bu maçı kazanacağımızdan emindik, ama olmadı. Bu tür maçlarda özellikle dikkatli olmak lazım. Kırşehirspor maçında da son on dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Dolayısıyla oyuncularımız bazında ve teknik heyet bazında biraz ders almamız lazım. Özellikle önde olduğumuz maçlarda daha çok gayret göstermeli ve gol yememeliyiz. Keşke son maçımızı kazanmış olsaydık, ama olmadı. İnşallah Osmaniyespor maçında bunu telafi ederiz" diye konuştu.

 


           Geçen yıldan kaynaklı Van'da oynanan maçlarda başarısız sonuçlar elde edildiğini söyleyen B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Geçen yıl da böyleydi. Bilmiyorum. Bu sorunu çözmek lazım. Evimizde oynadığımız üç maçta 2'şer puan kaybettik. Toplam altı puan yapıyor ve bu az değil. Van'a gelen takımlar da o hevesle geliyorlar. Birer puan alsalar bile onlar için iyi. Fikstürümüz şu an avantajlı hale geldi, inşallah bundan sonra çok daha iyi puanlar toplayacağız. Özellikle iç sahada galibiyet serisi yakalayabilirsek, hedefimize ulaşırız" ifadelerini kullandı.

 

 

       "İDEAL ONBİRİN YANI SIRA, DİĞER OYUNCULAR DA HAZIR OLMALI"
Teknik Direktör Feyyaz Uçar, takımın yavaş yavaş oturduğunu belirterek, "Sakatlıklardan dolayı birkaç hafta ilk onbir oluşturamadık. Ama ideal kadromuz yavaş yavaş belirlendi. Takım içindeki rekabeti de sürdüreceğiz. İlk onbirin yanı sıra yedek kadrosu ve kadroya giremeyenler de her zaman için oynayabilir. Bizler her maça başladığımızda sadece ilk onbir olarak düşünmemeliyiz. Kenarda üç kişilik hamlemiz hazır olmalı. Bazı hocalar rakibin zayıf noktalarına göre hamle yapar. Biz örneğin bu hafta rakibin hava toplarına hâkimiyetini sonlandırmak için Umut Koray'ı oyuna aldık ve hava toplarında biz etkili olalım istedik" diye konuştu.

 


          Kupa maçlarını da dikkate alarak birçok oyuncuyu hazır tuttuklarını anlatan Feyyaz Uçar, "Kadromuzun zengin olması lazım. Çünkü kupa maçlarımız da var. Kondisyonların iyi olması gerekiyor. Önümüzdeki beş-altı maçlık periyot çok önemli fikstür avantajımızı iyi kullanmalıyız" dedi.

 


        Takımda bazı oyuncuların sakatlıklarının sürdüğünü anlatan Uçar, "Bilal sakat. Osman ve Barış da oynayamayacak durumda. Yine Çağrı ve Mutlu cezalı. Beş oyuncumuz eksik. Diğer oyuncular inşallah onların yerini doldurur. İlk on dakika ve son on dakika konusunda çalışmalar yapıyoruz. İlk on dakikada öne geçme ve son on dakikada ise eğer öndeysek skoru korumaya dönük çalışmalar yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

izmir escortları