Tuşbalı hanımlar Çanakkale Gezisi’nde…

Tuşba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen ve SODES tarafından desteklenen Gönül Ortaklığı Projesi kapsamında hedef kitlede yer alan hanımlara yönelik 4 günlük Çanakkale gezisi düzenlendi.

VAN 12.10.2016 10:34:46 0
Tuşbalı hanımlar Çanakkale Gezisi’nde…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tuşba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen Gönül Ortaklığı Projesi kapsamında bayanlara yönelik Çanakkale gezisi düzenlediklerini söyleyen Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, “Daha önce mesleki kurslar açılmış sosyal giyim market faaliyete sokulmuş toplantı ve piknik gibi etkinlikler düzenlenmişti. Projenin bu bölümünde ise yurttaşlık bilincinin pekişmesi amacıyla kursiyer hanımlar ve hedef kitlede bulunan hanımlar ve kurs hocalarından oluşan 35 kişilik heyet Çanakkale’ye geziye götürüldü. Özel bir tur şirketi organizesinde ve rehberler eşliğinde Çanakkale’de yatan tarihin anlatıldığı, milli birlik ve beraberlik duygularının vurgulandığı gezinin tüm masrafları SODES tarafından karşılanmıştır” dedi.

      Gezi dönüşü katılımcılar memnuniyetlerini dile getirirken projede ve daha birçok konuda kendilerinden desteklerini esirgemeyen başta Van Valisi İbrahim Taşyapan ve eşleri Nesibe Taşyapan hanımefendiye, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve eşleri Emine Sarı hanımefendiye, Vakıf Müdürü ve çalışanlarına şükranlarını sunarak gezide çok duygulu anlar yaşadıklarına çok anlamlı bir gezi olduğunu ifade ettiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi