Tuşba'dan yeni doğan bebeklere hediye…

Tuşba Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Hoş geldin Bebek' Projesi kapsamında yeni doğan bebeklerehediye dağıtımı yapıldı.

VAN 19.08.2015 18:04:01 0
Tuşba
Tarih: 01.01.0001 00:00
Tuşba Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından yeni doğan bebeklere hediyeler dağıtıldı. Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe yaptığı açıklamada Tuşba'da ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine 40 güne ait giyimlerini ve ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.
Özgökçe, her zaman Tuşba halkının yanında olacaklarını vurgulayarak, "Tuşba Belediyesi dünyaya yeni gelen ve Tuşba'da ikamet eden ailelerimizin yeni doğan bebeklerini ziyaret edip çeşitli hediyeler vereceğiz. Ayrıca ailelere gerekli olan bebek bakımı ve sağlığıyla ilgili, anne sütünün önemliyle ilgili de bebeklerimizin daha sağlıklı büyümesi adına çalışmalar yürütüyoruz.Bu ziyaretimizde ilk 40 güne ait giyimlerini, 0-3 aylar arasındaki ihtiyaçlarını, taşıma çantasını, emziği ve biberonuna kadar her şeyini takip etmiş olacağız. Doğumdan ölüme kadar tüm Tuşbalıların yanında olmaya çalışacağız. Tuşba müftülerimizin kulaklarına ezanları okumasını sağlayacağız. Annelerine bir hatıra defteri vereceğiz. Bebeklerin doğumundan büyümesine kadar hatırlarını kayıt altına almasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bölge: Burhan Ergin