Tuşba İlçe Milli Eğitim’den TÜBİTAK başarısı…

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK 2204 yarışmalarında en fazla proje üreterek Van ilinde birinci oldu.

VAN 5.01.2022 11:07:42 0
Tuşba İlçe Milli Eğitim’den TÜBİTAK başarısı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

TÜBİTAK projelerinde Van birincisi olan Tuşba İlçe Milli Eğitim Yöneticilerini ve okul proje elçilerini Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Konu İle İlgili bilgiler veren Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu, “Tübitak 2204 yarışmalarında en fazla proje üreterek Van ilimizde birinci olduk ve aynı zamanda 40 İlin proje toplamı kadar proje üreterek büyük bir başarı elde ettik. Aynı başarının ilçe akademik göstergelerinin artırılması ve Erasmus+ , eTwinning projeleri içinde de göstermeyi hedefliyoruz. Yöneticilerin stratejik olarak süreçlere rehberlik etmeleri ve okul proje ofislerinin önemini bir kez daha anladık.  Proje ekip işi bizler bu süreçlerde birlikte üretmeye devam edeceğiz, özge öğretmenimiz gibi yeni dereceler alacağımıza inanıyoruz. Süreçlerimizi yakından takip eden ve destek veren Tuşba Kaymakamımız Sayın Furkan Duman beye de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Tuşba Kaymakamlığı olarak hep yanınızdayız diyen Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman ise, “Yeni süreçlerde de aynı başarının devam etmesi bununla beraber nitelikli projeler ile ilçemizi temsil etmenizi bekliyoruz. Sizler çalıştıkça motivasyon babında Tuşba Kaymakamlığı olarak bizlerde her zaman yanınızda olacağız. Süreçlere katkı sunan yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  

Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman en fazla proje girişi yapan okul yönetici ve öğretmenlerine başarı belgelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program son buldu.

Tuşba İlçe Milli Eğitim’den TÜBİTAK başarısı…