Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Özgökçe, Köy Ziyaretlerine Başladı

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, seçim öncesi halka verdiği ‘Her hafta bir köyü ziyaret edeceğim’ sözünü yerine getirmeye başladı.

VAN 11.04.2014 19:03:51 0
Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Özgökçe, Köy Ziyaretlerine Başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, seçim öncesi halka verdiği 'Her hafta bir köyü ziyaret edeceğim' sözünü yerine getirmeye başladı.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Özgökçe, seçimden önce halka verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Seçimi kazanması durumunda her hafta bir köyü ziyaret edeceği sözünü veren Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Özgökçe, ilk köy ziyaretini seçimin onuncu gününde gerçekleştirerek sözünün arkasında olduğunu gösterdi. Öğlen saatlerinde beraberinde bulunan Tuşba Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ve parti teşkilatı ile Güveçli köyüne giden Doç. Dr. Özgökçe, köy camiinde köylülerle birlikte Cuma Namazı'nı kıldı.

Doç. Dr. Özgökçe ve beraberinde bulunanlar, kıldıkları namazın ardından AK Parti Tuşba Belediye Başkan aday adayı Sabri Çalım'ın yengesi olan Naime Çalım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Özgökçe, ardından köylülerle bir araya geldi. Köylülerin yaşadıkları sorun ve sıkıntıları tek tek not eden Özgökçe, bunların en kısa sürede yerine getirmek için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Köylülerin büyük bir sevgi gösterisi ile karşıladığı Özgökçe'yi aynı şekilde uğurladılar.

Belediye Başkanı Doç. Dr. Özgökçe ve beraberindekiler daha sonra Yumrutepe köyünü geçerek dün vefat eden İdris Erez'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra şehir merkezine döndüler. - VAN