Turkuaz Dil Kurumları'ndan çocuklara bayram hediyesi...

Van'da Dil Eğitimi denince ilk akla gelen kurumların başında gelen Turkuaz Dil Kurumları 19 Mayıs Gençlik Bayramı dolayısıyla öğrencilerine Bayram tadında bir gün yaşattı.

VAN 20.05.2022 10:59:49 0
Turkuaz Dil Kurumları'ndan çocuklara bayram hediyesi...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Edremit ilçe sınırları içerisinde çocuklara önce Hamburger Partisi düzenleyen kurum yetkilileri daha sonra açık havada farklı oyunlarla eğlence dolu bir gün yaşattı.

İp atlama, yakan top, futbol, uzuneşek gibi değişik oyunlar sayesinde çocuklar telefon ve tabletteki sanal oyunlar yerine bir arada olmanın ve birlikte oynamanın sevincini yaşadı.

Söz konusu etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Turkuaz Dil Kurumları Edremit Şubesi Müdiresi Evin Aydın "Amacımız Pandemiden beri evlerinden doğru düzgün çıkamayan çocuklarımızı Gençlik Bayramı vesilesiyle dışarıda piknik ortamında buluşturmaktı. Gerek okul, gerekse dershane döneminde derslerden bunalan çocukları bir nebze de olsa eğlendirmek ve derslere, okula daha fazla motive etmektir. Bu etkinliğimize kırk öğrenci kardeşimiz katıldı. Katılan tüm öğrencilerimize ve ailelilerine çok teşekkür ederiz. Havaların ısınmasıyla birlikte daha fazla organizasyonlar ile öğrencilerimizi eğlendirmeye ve sahada öğretmeye devam edeceğiz. Çünkü okul sadece dört duvar arasında olmaz diyerek sözlerini tamamladı" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun