Türkmenoğlu’ndan, oda başkanlarına ziyaret…

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen program dâhilinde, geçtiğimiz günlerde girdiği oda seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa gelen veya i

VAN 15.03.2022 15:02:08 0
Türkmenoğlu’ndan, oda başkanlarına ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Oda Başkanlarını ziyaret turuna çıkan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, öncelikle geçtiğimiz günlerde iş yerleri yangında büyük hasar gören Zafer Yurtsever ve Fırat Türkoğlu'nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

   Burada Esnaflarla bir süre sohbet eden başkan Türkmenoğlu ve ekibi, devletin her zaman olduğu gibi zor zamanlarda ve sıkıntılı anlarında vatandaşların yanında olduğunu belirterek dolayısıyla yangında iş yerleri yanan esnaflar için de ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

   Türkmenoğlu akabinde önce Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini kazanan Mehmet Emin Tuğrul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada başkan Tuğrul 'u güven tazeleyerek yeniden başkanlığı kazandığı için tebrik etti ve bir süre sohbet ettikten sonra, Bakkallar Odası seçimini kazanan İsa Berge'yi ziyaret etti.

    Başkan Türkmenoğlu tebrik ziyaretlerine hız kesmeden devam ederek sırasıyla; Demirciler Odası seçimini kazanan Kenan Akalın'ı, daha sonra Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Abdurrahman Eren'i, Marangozlar Odası seçimini kazanan Necmettin Toprak'ı, Birlik Vakfı Başkanı Prof.Dr. İsmail Hakkı Ekin'i, Askon Başkanı Şeref Gültepe'yi, Asriad Başkanı Taner Han, Haksiad Başkanı Cevdet Arvas'ı, Lokantacılar Odası seçimini kazanan Sabri Işık'ı, OSB Başkanı Mehmet Aslan ı ziyaret etti.