Türkmenoğlu'ndan YYÜ'ye ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Başkan Yardımcıları ile birlikte Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VAN 9.07.2019 16:51:54 0
Türkmenoğlu'ndan YYÜ'ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da faaliyet gösteren resmi kurumların çalışmalarını yerinde görmek amacıyla ziyaretler başlatan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ni de unutmadı. Beraberinde İl Başkan 
Yardımcıları Abdullah Çalım, Çağatay Akyol, Abdulsamet Göl ve Ferhat Atacan'ı da alan Türkmenoğlu, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından kapıda karşılandı. Üniversitenin Van için önemine değinen Türkmenoğlu, bilgi ve birikimi bakımından Van'ın yetiştirdiği bir isim olan Rektör Şevli'nin başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını söyledi. Rektör Şevli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vanımız için önemli bir konumu bulunan üniversitemizin başarısını her geçen gün artırmak amacıyla gecemizi gündüzümüze katacağız. Özellikle yabancı öğrenci konusunda yoğun bir çabamız var. Tıp Fakültesi Araştırma ve Diş hastanelerimizin eksiklerini tamamlayarak bölgemizin önemli merkezleri haline getireceğiz"dedi. Ziyaretin ardından Türkmenoğlu ve Başkan Yardımcıları, PTT Baş Müdürlüğü'ne geçerek burada Başmüdür Hasan Sarı ile görüştüler.