Türkmenoğlu, mahalle örgütlenmelerinin önemine değindi

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, aynı gün Başkale, Gürpınar ve Gevaş İlçelerinde Mahalle Başkanları ile bir araya gelerek, mahalle örgütlenmeleri konusunda toplantı gerçekleştirdi.

VAN 8.11.2018 16:17:58 0
Türkmenoğlu, mahalle örgütlenmelerinin önemine değindi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçelere çıkarma yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinin ardından Başkale, Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde toplantılar yaptı.

     İlk olarak Başkale’ye geçen Başkan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, burada ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları ile Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

 

    TÜRKMENOĞLU, HDP’YE ELEŞTİRİLERDE BULUNDU

    İlçe öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Türkmenoğlu, Başkale'nin HDP belediye dönemini eleştirdi. “HDP döneminde Başkale’ye ne hizmet yapıldı?” sorusunu sorarak konuşmasına başlayan Türkmenoğlu,” Başkale ilçemiz artık kendisine geliyor. Bir uyanış var. Başkale inanıyorum ki, yıllardır üzerinde oluşan baskı sarmalından 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kurtulacaktır.  Başkale’de AK Belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Başkale halkımız oynanan oyunları artık görmüştür ve ülkemizi Suriye’ye çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecektir. Mahalle Başkanlarımız bulundukları yerin sorumlularıdırlar. Vatandaşımızın sorunlarını dinlemede ve çözüme kavuşturmada partimiz adına ilk makamdır. Teşkilatımızın omurgasını oluşturan Mahalle teşkilatlarımızı artık güçlendiriyoruz. Bu kapsamda sizler mahallelerinizde Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi temsilcileri olduğunuzu unutmamalı ve ona göre davranmalısınız. Van’da AK Parti’yi her kademesi ile kurumsallaştıracağız” şeklinde konuştu.

 

    “GÜRPINAR BİZİ MAHCUP ETMEYECEKTİR”

   AK Parti olarak Kadın ve Gençlik örgütlenmelerine büyük önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Türkmenoğlu, daha sonra Gürpınar İlçesi’ne geçti. Gürpınar’da kıl çadırda Mahalle Başkanları ile birlikte yemek yiyen Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ardından belediye konferans salonunda toplantı gerçekleştirdi. Gürpınar’ın hak ettiği AK belediyecilik hizmetlerinden faydalanabilmesini sağlamak için ilçe teşkilatına büyük görev düştüğünü hatırlatan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu,” Gürpınar Van’ımız ve partimiz için önemli bir yere sahiptir. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gürpınar bizleri mahcup etmeyecektir. Buna yürekten inanıyoruz” dedi. Buradaki toplantının ardından heyet, Gevaş İlçesine geçti.

 

    “GEVAŞ GURURUMUZDUR”

    Gevaş Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya mahalle başkanlarının yoğun ilgisi AK Parti heyetini oldukça mutlu etti. Burada Gevaş halkına ve belediyesine övgüler yağdıran AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu konuşmasında,” Gevaş tarihi derinliğe sahip olduğu kadar, partimizin yanında yer alması ile de bizler için ayrı bir özellik taşımaktadır. Ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oynanan oyunları görerek buna göre davranan ve bizlerin gururu olan Gevaş’ımız en güzel hizmetleri hak ediyor.  Burada halkımızla daha entegreli olarak sorunların çözümünde etkin rol üstleneceğiz. Mahalle Başkanlarımız olan sizlerin yerleşim yerlerinizde teşkilatlarımızı daha aktif hale getirmenizi istiyorum” ifadelerine yer verdi.