Türkmenoğlu: Kapımız herkese açık

'Hayırlı olsun' ziyaretlerinde konuşan AK Parti Van İl Başkanı 23. Dönem Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, kapılarının herkese açık olduğunu, laf da değil icraat da her daim halkın hizmetkarı olduklarını belirtti.

VAN 29.12.2017 19:21:48 0
Türkmenoğlu: Kapımız herkese açık
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Sabah erken saatlerde parti binasına gelen AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, parti binasında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Birçok Kamu, Kurum ve Kuruluş temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Kanaat önderleri, İlçe teşkilatları, partililer, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra birçok vatandaş 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunuyor.
    Tebrikleri kabul eden Başkan Türkmenoğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik beraberlik mesajları verdi.
 Türkmenoğlu, ''Bizler, gerek parti teşkilatımız olsun, gerek vatandaşlarımız olsun, gerekse sivil toplum kuruluşları ile istişare halinde olacağız. Yapılacak olan projelerde sivil toplum kuruluşlarının görüş ve katkılarını her zaman dikkate alacağız. Hiçbir zaman ayırım yapmayacağız. Her kesimin görüşü bizim için ayrı bir önem arz etmektedir'' dedi