Türkçü faşizme de Kürtçü faşizme de hayır!

Hakkı Görür

VAN 10.09.2015 00:07:56 0
Türkçü faşizme de Kürtçü faşizme de hayır!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Kürtçü faşizm, Müslümanların 10 yıldır ezip sindirdiği Türkçü faşizmi yeniden hortlattı.

Dil, tarih tezlerinden, öteki ırka nefret duymaya, silahlı vesayetten lider tapıcılığına, linç kültüründen ulus devlet tapınmasına kadar her düzeyde Türkçü faşizmi taklit eden Kürtçü tayfa, en son Avrupa, ABD ve İsrail hayranlığı yanında "Türkiye türklerindir" gazetesinin koruma ve kollaması altında Türk faşizmiyle yasak ilişkiye girmişti. Türkçü faşizmi devletten temizleyen, inkar ve asimilasyonu kaldıran, andımızı yok eden adamı başkan yaptırmayacağız gibi bir ihaleyle onun açtığı yoldan Meclis'e gelip halk savaşı başlatan bu 2. El faşizmin idrak düzeyi, lümpen Türk faşizmiyle aynı...

Şimdi bu ülkenin Müslümanları'nın özellikle devrimci İslamcılar'ın, devleti, milleti, Türkleri, Kürtleri bulundukları çukurdan çıkarmak istediği onurlu ve erdemli düzeyle, bu ırkçı pislik sürülerinin seviyesiz dalaşmaları, kanlı, kirli, ırk yarışları, linç ve cinayet alışkanlıklarını herkes yan yana koysun... Yasin Börü'yü linç edenlerle, HDP binalarını yakanlar, aynı şeytanın çocuklarıdır ve bunların hepsinin tek bir dini ve ırkı vardır: Faşizm. Türkçülük de Kürtçülük de bu ırkın kollarıdır. Müslümanlar olarak batıcılığın zehirlediği, haçlıların besleyip büyüttüğü Türkçü, Kürtçü bu şeytan soylarının hepsinin kökünü kurutmadan, bu ülkeye huzur gelmeyecek.

Bizim dinimiz de, ırkımız da, soyumuz da, aşiretimiz de, yolumuz da, kimliğimiz de, davamız da sadece İslamdır. Bu cümleyi kuramayan herkes, şeytanın kuludur ve işlediği bütün suçların da ortağıdır. Kürtçü faşistler, HDP binalarına saldıranlara iyi baksınlar; sayelerinde sahneye çıkan ordunun yanında, inlerinden çıkan bu çakal sürülerini taklit ederek ne kadar iğrençleştiklerini ve artık Müslümanların onur erdem ve merhametini hak etmeyecek kadar lanetli, azgın ve hastalıklı bir sürüye benzediklerini belki anlarlar.

Allah bu şeytan soylarının azgınlığından, bütün sıradan TürkKürt müslümanları yani tüm milletimizi korusun...