Tüm Spor Adamları Derneği, kongreye gidiyor

Van'da uzun yıllar farklı spor branşlarında faal ve sporu bırakmış olan spor adamlarını aynı çatı altında toplamayı hedefleyen, genel merkezi Gaziantep'te bulunan Tüm Spor Adamları Derneği Van Şubesi yarın kongreye gidiyor.

VAN 19.03.2021 10:49:21 0
Tüm Spor Adamları Derneği, kongreye gidiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tüm Spor Adamları Derneği Van Şube Başkanlığı genel kurulu, İpekyolu Gençlik Merkezi'nde 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat 15.00'da gerçekleştirilecek. Derneğin temel amacının ilde bulunan tüm spor adamlarını bir çatı altında toplamak ve ilin sporuna katkı sunmak olduğu belirtildi. Tüm Spor Adamları Derneği Van Şube'nin kurucularından, uzun yıllar hakemlik yapmış eski İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz'ın geçici başkanlık yaptığı derneğin kongresi yarın yapılacak.

"VAN'DAKİ SPOR FAALİYETLERİNE FAYDALI OLMAK AMACIYLA BU YOLA ÇIKTIK"

Tüm Spor Adamları Derneği Van Şubesi geçici Başkanı Sacit Solmaz, kongre öncesi yaptığı açıklamada, "Geçici başkanlığını yaptığım derneğimizin Van Şubesi'ni Teknik Direktör Turgay Karatekin ve spor yazarı Rıdvan Can ile birlikte kurduk. Tüm Spor Adamları Genel Merkezi tarafından derneğimizin kuruluş yetkisi bizlere verildi. Bu yetki ile birlikte dernek faaliyetlerimize başladık ve derneğimizin oluşumunu tamamlayarak, kongre kararı aldık. Van'daki spor faaliyetlerine faydalı olmak, sportif anlamda sorunları çözmek ve ilimizin sporuna katkı sunmak amacıyla bu yola çıktık. Van'da ben spor adamıyım diyen, her arkadaşımız hangi spor branşında olursa olsun derneğimize üye olabilir. Tek amacımız Van'daki tüm spor adamlarını aynı çatı altında toplayarak, onların sportif anlamda yaşadıkları sorunlarını çözmektir...

Hedefimizi sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve kulüplerimize ve sporcularımıza destek olmaya çalışmaktır ifadelerini kullandı..