TÜGİK` ten VATSO`ya ziyaret

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve 81 ilden gelen işadamları Van`ı ziyaret etti.

VAN 28.03.2013 12:17:04 0
TÜGİK` ten VATSO`ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK), Diyarbakır`ın ardından Van`ı da ziyaret etti. TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyet, Van`da yerel yöneticiler, bürokratlar ve iş dünyası temsilcilerini ziyaret ederek temaslarda bulundular.


Bu kapsamda VATSO`yu ziyaret eden heyeti VATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu karşıladı. VATSO Protokol Salonunda yapılan görüşmede TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK`in Türkiye`nin en geniş kapsamlı sivil toplum kuruluşları arasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti.


VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu da Türkiye`nin uzun süredir telaffuz etmekten dahi imtina ettiği barış kelimesinin bugünlerde en çok duyulan kelime olması bile insanları gelecek adına umutlandırdığını belirterek, "Bu topraklara barış gelmeli. İnsanlar hep birlikte kardeşçe yaşamalı" dedi.


TÜGİK Genel Başkanı Erdal Güral, VATSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu`na barışın simgesi olan beyaz kravat ve yakalarına beyaz mendil taktılar.


VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu da heyete Plaket takdim etti. Görüşmeye VATSO Meclis Üyesi İlhan Kaya ve VATSO Genel Sekreter Vekili Serap Şenol da katıldı. (Murat Dalgın-İLKHA)