TSO yüksek istişare kurulu bugün toplanıyor

20 üyeden oluşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu (YİK) 13 Temmuz Cuma günü (bugün) saat 18.30'da Elit Wold Otel'de ilk toplantısını gerçekleştiriyor.

VAN 13.07.2018 14:46:54 0
TSO yüksek istişare kurulu bugün toplanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği odalarda kurulmasını tavsiye ettiği Yüksek İstişare Kurullarının kurulması kapsamında, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu çalışmaları tamamlandı.

   Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva açıklamasında  “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği illerimizde Yüksek İstişare Kurulu kurulması yönündeki tavsiyesini dikkate alarak bizde Van TSO olarak Tü Van Yüksek İstişare Kurulumuzu kurduk. Bugün İlk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Odamız üyelerinden oluşan kurulumuz; Turizm sektörünün sürdürülebilir gelişimi ve istikrarlı büyümesi için bir turizm master planının oluşmasına öncülük etmek İlin marka değerini güçlendirecek, turizmi ekonominin verimli bir sektörü haline getirecek politikalar üretmek Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği yapmak,  Kenti ve Oda üyelerini ilgilendiren konulara ilişkin gerektiğinde kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek, Gerekli izinler alınmak şartıyla yardım toplama faaliyetlerinde bulunmak, Ekonomik, sosyal, toplumsal ve kültürel amaçlı anket ve her türlü araştırma faaliyetlerini yapmak ve yaptırmak ve benzer çalışmalar yapacaklardır” dedi.