TPF, Türkiye'nin Dört Bir Yanında Eğitim Atağında

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, 'insana yatırım' ilkesiyle büyük bir eğitim seferberliği yürütüyor.

VAN 25.02.2013 20:20:04 0
TPF, Türkiye
Tarih: 01.01.0001 00:00

TPF tarafından perakendenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize edilen eğitim projeleri, akademisyenler ile sektör uzmanlarının katılımıyla gerçekleşiyor.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, üyelerinin ihtiyaç duydukları eğitimleri göz önünde bulundurarak organize ettiği "Eğitim 2" projesi ile Türkiye'nin dört bir yanındaki perakendeciler ile buluşuyor, sektörün gelişmesine katkıda bulunuyor. Federasyon, geçtiğimiz yıl eğitim alanındaki atağına "Eğitim 1" projesiyle başlamıştı.

"Eğitim 2" projesi kapsamında Van PERDER ile Müşteri ilişkileri, mağaza yönetimi ve çapraz satış eğitimi düzenleyen TPF, Kayseri'de inovasyon eğitimi ile farkındalık yaratma çalışmaları gerçekleştirdi. Çukurova PERDER olarak Mersin'de düzenlenen eğitimde mağaza yönetimin en ince ve verimli yönleri katılımcılara anlatıldı. Ankara'da ise mağaza koçluğu üzerine interaktif bir seminer organize eden federasyon, sektöre ve çalışanlarına yeni bakış açıları kazandırma yönündeki çalışmalarına devam etti.
"Kalkınma eğitim ile mümkün olacaktır"

Eğitimlerin artarak ve hızla devam edeceğini belirten TPF Genel Koordinatörü Gurbet Altay şunları belirtti;

"Bizler yerel perakendeciler olmayı tüketicilerimize yakınlık olarak algılıyoruz. Onlara yakınız ve onları daha iyi tanıyoruz. Çünkü ben de o bölgelerdeki müşterilerden birisiyim. O sebeple bizler TPF olarak, Türkiye'nin dört bir yanına perakende sektöründeki en son gelişmeleri, en son yenilikleri ve değişimleri konusunda uzmanlaşmış eğitimcilerle veriyoruz. Kısacası TPF olarak toplam kalite anlayışı ile yerel ruhumuzdan hiçbir şey kaybetmeden en verimli ve en son gelişmeleri tüketicilerimize, perakendecilerimize nasıl verebiliriz gayretindeyiz. Her şeyin başı sağlık tabii ki, ama bir sonraki adımın da eğitim olduğunu düşünmekteyiz. Türkiye'nin dört bir yanındaki üyelerimizin en son gelişmelerden günün gününe haberdar olması için çalışıyoruz. Kalkınmanın, medeniyetin ve geleceğin etik değerlerimizi kaybetmeden eğitim ile sağlanacağına tüm kalbimizle ve personellerimizle inanıyoruz."