TOKİ'de artan hırsızlık olayları halkı endişelendiriyor

Son dönemlerde Van Edremit TOKİ Konutları'nda artan hırsızlık olayları ilçe sakinlerini endişelendiriyor.

VAN 5.01.2014 16:32:08 0
TOKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Son zamanlarda Edremit TOKİ'de artan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. İşyeri soyulan Muhammed Karabulut, İLKHA'ya konuştu.

Olayı anlatan Muhammed Karabulut, sabah saat 06.00 sıralarında işyerini açmaya geldiğinde kapı kilidinin kesildiğini ve kapının da zorlandığını gördüğünü söyledi.

İçeriye girdiğinde etrafın dağıtıldığını dile getiren Muhammed Karabulut, diğer komşularının da işyerlerine hırsızların girdiğini belirterek, "Buna rağmen Edremit TOKİ konutlarında güvenlik önlemleri alınmış değil. Bizde bu olaydan sonra işyerimize alarm sistemi taktırdık."dedi.

TOKİ yönetiminin ihmalkârlığı ve güvenlik eksikliğinden de yakınan esnaf Karabulut, "Biz mağduruz, sesimizi duyan yok, bize destek çıkan yok. Site yönetimine gidiyoruz. 'Hiçbir şey yapamayız' diyorlar. Peki mağduriyetimizi kim giderecek." diye sordu.

"Bizim başımıza geldi başka komşularımızın başına gelmesin. Buna bir an önce bir çözüm istiyoruz" diyen Karabulut yetkililerin bu soruna eğilmelerini istedi. (Murat Dalgın-İLKHA)