TOBB BÖLGE ODALARINI BASİT GÖREVLERLE AVUTUYOR

VAN TSO' YA TOBB’DA YENI BİR GÖREV

VAN 4.04.2014 10:53:52 0
TOBB BÖLGE ODALARINI BASİT GÖREVLERLE AVUTUYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00


Van Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği görevinden sonra TOBB Fuarlar Komitesi Üyeliğine seçildi. TOBB yönetim kurulu Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin uygun kararı ile Fuar Komite üyeliğine seçilen VanTso ulusal ve uluslararası temsiliyette etkin görevler alarak Van tüccarının teveccühüne layık çalışmaları başarıyla sürdürmeye devam ediyor.

2013 Yılı Haziran ayı içinde yapılan Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri neticesinde göreve gelen yeni Yönetim Kurulunun Dokuz ay gibi kısa sürede yaptığı çalışmalar TOBB Tarafından yakından takip edilirken, VAN TSO’nun kente ve Üyelerine yönelik yaptığı iyi uygulama çalışmaları takdirle karşılanıyor.

Ülkemiz fuarcılık sektörünün geliştirilmesi, sektörün küresel standartlara ulaştırılması ve bu kapsamda fuar etkinliklerinin uygun alanlarda bir program dahilinde yetkin şirketler tarafından düzenlenmesini sağlamak amacıyla faaliyetini sürdüren Fuarlar Komitesi, her yıl yaklaşık 450 Fuar Organizasyonuna ilişkin başvuruları değerlendirip, başvurular hakkında karar veriyor.

Tüm Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde de üretici ve tüketiciler için önemli bir yere sahip olan fuarlar, üretici ve tüketicilerin belli zaman ve mekân dilimi içerisinde buluştukları bir pazar niteliği taşımakta ve firmalara “ilgili talebi” doğrudan, kısa sürede ve en etkili biçimde yakalama imkânı veriyor. Bununla fuarlar, tanıtım kapsamlı olmakta katılımcıların etkili satış grafiğinin bire bir pazarlama ilişkileri ile artmasına aracılık ediyor.

Önemli bir işleve sahip Fuar Komitesine seçilen Van TSO, Ülke fuarcılığının gelişmesinin yanı sıra özelde İlimizde yapılacak fuarların artması ve etkin geçmesinde de önemli rol oynayacak.