THY, Van tanıtım videosu yayınladı

Türk Hava Yolları kurumsal hesabından Van tanıtım filmi yayınladı. Vanlılar sosyal medyada THY'yi mesaj yağmuruna tutarak bilet fiyatlarının düşmesi ve seferlerinin aratılması gerektiğiyle ilgili karşılık verdi.

VAN 5.12.2019 14:15:48 0
THY, Van tanıtım videosu yayınladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye’nin dünyadaki en önemli markalarından birisi olan Türk Hava Yolları, kurumsal hesaplarından Van Tanıtım Videosu yayımladı. Türk Hava Yolları'nın yayımladığı Van Tanıtım Filmi'nde Van'ın tarihi ve doğal güzellikleri paylaşıldı.

Van'ın tanıtımından oluşan ve insanları Van'a seyahat etmeye davet eden tanıtım filmi, "Kalesi, gölü ve renkli gözlü kedileriyle meşhur, dünyanın en eski kentlerinden Van’ı keşfetmeye hazır mısınız?" sözleri ile paylaşıldı.

Harika görüntüler ile paylaşılan Van Tanıtım Filmi kısa sürede büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları tanıtım filmini paylaşım rekoru kırarken bir taraftan da THY'yi yorum yağmuruna tuttu.


SEFERLER ARTTIRILMALI
Van ile ilgili filmi paylaşan Vanlılar, THY'ye bir taraftan da sefer tepkisini gösterdi. Aylardır sefer sayısından dolayı serzenişte bulunan sosyal medya kullanıcıları THY'ye seferlerin az olmasından yana tepki gösterirken, bu tepkilerden birisini Van TSO başkanı Necdet Takva paylaştı. Takva tanıtım filmini paylaşarak, "Bir de uçak seferlerini arttırsaydınız iyiydi!" notu düştü.

Benzer yorumları bir çok kullanıcı yaparken Vanlılar, sefer sayılarının artması için çağrıda bulundu.

İzlemek için tıklayınız

Kaynak: Van Postası Gazetesi