Terziler Odası, yılın annesini seçti

Van Terziler Odası Başkanlığı, her yıl geleneksel hale getirdiği ve üyeleri arasından seçtiği “Yılın Esnaf Annesi” ödülünü bu yıl Fatma Gök’e verdi.

VAN 26.05.2021 09:17:58 0
Terziler Odası, yılın annesini seçti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Terziler Odası Başkanlığının her yıl geleneksel olarak, üyeleri arasından seçtiği yılın esnaf annesi bu yıl Fatma Gök oldu.  Sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı anneler gününde verilemeyen plaket, Van Terziler Odası Başkanı Çetin Karaduman tarafından dün Fatma Gök'e takdim edildi.

Plaket takdim töreninde kısa bir konuşma yapan Van Terziler Odası Başkanı Çetin Karaduman: “Bu ödülü verme kriterimizden bazıları en az on beş yıl esnaf olma şartı, vergisini düzenli ödemektir, kısacası sicili temiz olacak. Fatma Gök hanım da örnek bir üyemiz, aynı zamanda örnek gösterilen bir anne, bu ödülü hak etmiştir” dedi.

Yılın esnaf annesi seçilen tekstil işletmecisi Fatma Gök ise: “Yılın esnaf annesi ödülünü bana layık gören başta Oda Başkanımız Çetin Karaduman beye ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu ödül meslek hayatımda benim için onur vericidir. Duygularımı anlatmakda zorluk çekiyorum. Ben de şahsım olarak bu ödülü aynı zamanda anne olan meslektaşlarım adına alıyorum” ifadelerini kullandı.

Program, ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. / Prestij Haber Merkezi