“Terör örgütleri boş durmuyor”

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, terör örgütlerinin ve vesayet odaklarının Türkiye'nin önünü kesmek ekonomik, sosyal, siyasal ve istikrarını bozmak ve güçsüz bir ülke konumuna düşürmek için var güçleri ile mücadele etti?

VAN 31.07.2017 19:08:28 0
“Terör örgütleri boş durmuyor”
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, Türkiye'nin son bir yıl içinde kurtuluş savaşı kadar önemli ve tehlikeli bir süreç yaşadığını anlatarak, "Kurtuluş savaşında düşmanlarımız belli idi. Ecdadımız o günün şart ve imkânlarına göre düşmana karşı silah ve topları ile savaşarak vatanını kurtardı. 15 Temmuz'da ise eli boş olan halkımız kendi silah, tank, tüfek, helikopter ve uçağına karşı savaşarak vatan, bayrak ve devletini korumaya çalıştı" dedi.

     Hain ve acımasız darbe girişiminin dış odakların 50 yıldan beridir ülkeyi bölmek, parçalamak ve işgal etmek için hazırladığı uzun vadeli planlar olduğunu söyleyen Şabu, "Devletin tüm kurumlarına bir virüs gibi başta silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere hâkimiyeti ele alan bu hain odaklar ülkemizi adeta teslim almışlardı. Halkımız 15 Temmuzdaki iman ve Vatan aşkı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın feraset ve cesareti bu sinsi planı bozmuş hüsrana uğratmış, tarihin sayfalarına en şerefli bir millet olduğunu göstererek altın harflerle yazmıştır. Bu mukavemet olmasaydı bugün Suriye'de olduğu gibi ülkemizde de iç ve dış düşmanların el ele vererek işgal ettiği bir ülke olarak yüz binlerce insanımız katledilmiş milyonlarca insanımızın göçe maruz bırakıldığı her şeyini kaybetmiş bir Ülke ve bir toplum olacaktık. Ancak Allah'ın yardımı 249 şehit 2 bin 196 gazimiz şahadeti şeref sayarak canını seve seve veren 80 milyon insanımızın onur ve bağımsızlığı için tankların altına yatarak uçak ve helikopterlerden yağmur gibi yağan mermilere göğsünü siper ederek bu ihanetin akışını değiştirmiş Dünyada eşi ve benzeri bulunmayan bir tarih yazdırmıştır" şeklinde konuştu.

    Son 1 yılın en önemli olaylarından bir tanesinin de anayasa referandum seçimi olduğunu söyleyen Şabu, "Bu seçim ülkemizin sınırlarını aşmış Dünyadaki paralel düşmanlarımızın Türkiye'yi yeniden bir kaos ortamına sürüklemek ve vesayet odaklarının her zaman hakim olabileceği bir ortam ve zemini sağlamak için ortak hareket etmişlerdir. Dış ülkelerle beraber içerde siyasi muhalefetin öncülüğünde Terör örgütleri FETÖ, PKK ile vesayet odaklarının bu seçimde Türkiye'nin önünü kesmek ekonomik, sosyal, siyasal ve istikrarını bozmak ve güçsüz bir Ülke konumuna düşürmek için var güçleri ile mücadele etmişlerdir. Bu nedenle bu seçim sadece içerdeki bir seçim gibi görünse de bütün dünyadaki Ülkemiz düşmanlarının Ülkemize karşı bir siyasi savaşa dönüştürerek büyük bir tehlike ile Türkiye'yi karşı karşıya getirmek istemişlerdir. Şayet bu seçim kaybedilmiş olsaydı Türkiye yeni bir kaos ortamına sürüklenecek içten ve dıştan istikrar ve itibarını kaybederek yeni bir bulanım başlamasına yol açacaktı. Sonuç olarak Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyan halkımız ve Hükümetimizin ortak mücadelesini başarıyla sonuçlandıran Ülkemiz düşmanlarına fırsat vermeyen Cenab-ı Hakka ne kadar Hamdü sena etsek azdır" ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi