Terör, ne din tanımaz çünkü dini yoktur!...

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terör, ne bir halkı özgürlüğüne kavuşturur, ne bir görüşü zorla kabul ettirebilir ne de insanlığa faydası olur.

VAN 21.07.2015 14:28:04 0
Terör, ne din tanımaz çünkü dini yoktur!...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 LANET OLSUN...!

Suruç ağlıyor,

Türkiye ağlıyor,

İnsan olan ağlıyor,

Yapana, emri verene lanet olsun!..

Evet, Suruç ağlıyor böyle bir vahşetin yaşanmasından dolayı Suruç ağlamasında kim ağlasın?

Hemen yanı başında Suriye'deki iç savaş nedeniyle kendi rejimlerince katledilen halklar, insanlık buna sessiz. Çünkü emperyal emellerini gerçekleştirmek isteyen rejimler ne kadar çok can katledilirse o kadar memnun olacaklar. Sen misiniz ey Suruç gelenlere kucak açan!..

Türkiye ağlıyor, içinde yaşayan halklarla kurulduğu günden bu yana hep savaş halinde olan bir sistem halkın desteğiyle değişime tabi tutulmaya başlandı. İnsanlar azda olsa ekonomik anlamda, sosyal siyasal alanlarda iyiye doğru yol almaya başladı. Bütün bunlar Ortadoğu'da hedeflenen projenin önünde en büyük engel. Ortadoğu karışırda Türkiye'yi bigâne bırakmak olur mu?

Sen misin Türkiye, özgürlükler ve haklar alanında barış için çalışan, büyük projelere imzalar atarak halkın refah seviyesini yükseltmeye çalışan. Öyleyse taşeron örgütler girsin devreye din adına, ırk adına, sermaye adına Türkiye ağlamasın da kim ağlasın?

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terörūn dini mezhebi meşrebi yoktur. Hiç bir şey terörü masum gösteremez. Terör kimden gelirse gelsin kime yönelik olursa olsun lanetlidir. İnsanlık bu lanetli saldırı karşısında ağlamasın da kim ağlasın.

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terör, insanlık nazarında hiçbir zaman kıymet bulup değer teşkil etmez.

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terör, ne bir halkı özgürlüğüne kavuşturur, ne bir görüşü zorla kabul ettirebilir ne de insanlığa faydası olur.

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terör, din ve inanç adına yapılamaz, insanlık adına yapılamaz, o nedenle saygı duyulacak bir kural veya makul bir yol olması mümkün değildir.

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terör, şiddet ve bozgunculuktan başka bir proje tanımaz, insanların kanlarının akması, insanların ağlayıp gözyaşı dökmelerinden etkilenmez. Yuvalar yıkılmış, eşler dul kalmış, çocuklar yetim kalmış genç bedenler yok olmuş bunların hiçbir önemi yoktur.

İnsan olan ağlıyor, çünkü Terör, hiçbir siyaseti değiştiremez çünkü siyaset yapamaz siyaset yapamadığı için, insanlardan sempati kazanamaz, terörün içine düşmüş olan birinin empatisi de olmaz, empatisi olmadığı için kendisini yüreği yananların yerine koyamaz. O ağa düşenler fikri yönelimlerine düşmanlık mizacı ve kan dökme ruhu iyice hâkim olur ve insanlara ıstırap verecek fikirlerin dışında fikirler üretemezler.

Terör, ne vatan tanımaz çünkü vatanı yoktur!...

Terör, ne millet tanımaz çünkü milleti yoktur!...

Terör, ne din tanımaz çünkü dini yoktur!...

Terör, ne zaman bilir ne de mekan, çünkü zaman ve mekanı yoktur!...

Terör, zalimlerin mazlumlar üzerinde denemelerde bulunmak üzere ürettikleri bir pisliktir çünkü siyaseti yoktur.

Terör, uluslararası güçlerin İslam bölgelerinde hâkimiyetliklerini sürdürmek ve bölge siyasetini yönlendirmek için uyguladığı enstrümandır.

İnsana, İnsanlığa hiçbir şekilde fayda vermeyen bu illet nereden gelirse gelsin, hangi milletten, hangi ırktan, hangi düşünce ve görüşten gelirse gelsin bütün akıllar ve duygular terörü reddetmede, terörden teröristten uzak durmada birleşmeli, sevgi barış, kardeşlik ve özgürlüğün yolları meşru zeminlerde aranmalıdır.

Allah Katlımda katledilen o mazlumların intikamını yine mazlumların eli ile aldırsın ve zalimlerin hesaplarını derdest etsin. Allah mazlumun hakkını zalimlere bırakmasın. Zalim kim olursa olsun lanet etsin. Canı yananlara da sabır versin.

Nasihatlerin musibetlerden evla olması dileğiyle.