Televizyon çaldı, yakalandı

Van'da bir işyerine havalandırma penceresinden girerek LCD televizyon çaldığı belirtilen şahıs, emniyetin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklandı.

VAN 20.05.2016 14:08:35 0
Televizyon çaldı, yakalandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Konuya ilişkin Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; "İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde ikamet ve işyerlerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak şüpheli veya şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; 10.05.2016 günü bir işyerine açık olan havalandırma penceresinden girilerek LCD televizyonun çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli K.A. isimli şahıs 16.05.2016 günü çalmış olduğu televizyon ile birlikte yakalanmıştır. Olay ile ilgili olarak gözaltına alınan K.A. isimli şahıs 16.05.2016 günü hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde huzurlu ve güvenli bir ortamın sürdürülmesi için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir." denildi.

ÜZERİNDEN EROİN ÇIKTI
Bu arada Emniyet Müdürlüğünden yapılan bir diğer açıklamada da durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde yapılan aramada 0,17 gram eroin maddesinin ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi; ""İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, uyuşturucu madde ticareti, nakli, kullanımı veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 18 Mayıs 2016 günü ilimiz Tuşba ilçesi Abdurrah Gazi Mahallesinde durumundan şüphelenilen E.Ç. isimli şahsın yapılan kontrollerinde, üzerinden 0,17 gram uyuşturucu eroin maddesi ele geçirilmiştir. Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgii olarak E.Ç. isimli şahıs hakkında 'kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak' suçundan işlem yapılmıştır." denildi.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -