Tekataş’tan, eğitim-öğretim yıl sonu mesajı…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

VAN 8.06.2018 15:38:42 0
Tekataş’tan, eğitim-öğretim yıl sonu mesajı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Tekataş, yaptığı açıklamada, “Bu gün yepyeni ufuklara yelken açacak olan çocuklarımızın en mutlu günü. Bu gün hak ettikleri başarıların onay, tescil ve onurlandırılması günü” diyerek, eğitimdeki başarının ülkenin geleceğini şekillendirdiğini ve daha iyi bir gelecek için umutlandıklarını dile getirdi.

    Genel Müdür Tekataş, sözlerine devamla, “2017-2018 Yılı Eğitim ve Öğretim Yılının sonunda, Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Van’da da geleceğimizin teminatı olan pırıl pırıl gençlerimiz karne heyecanı yaşıyorlar. Milyonlarca öğrencinin bu gün yaşadığı heyecan ve coşku, anne babalarının sevinci ve mutlululuğu ile ayrı bir güzelliğe bürünmektedir. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerin Türkiye’yi daha iyi ve güçlü hedeflere götüreceğinden asla şüphemiz yoktur. Öğrencilerin yıl boyu verdikleri üstün performans takdire şayandır. Ancak gösterdikleri üstün gayret ve azim ile geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizi de bu çabalarından dolayı kutlarım” diyen Tekataş, Tüm öğrencilerimizi ve eğitim camiamızı bu eğitim öğretim yılında elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.