Tekataş: Başarı, birliktelikle elde edilir

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, kurumda ekip ruhunun hakim olduğunu ve birliktelikle başarıya ulaştıklarını belirterek, “VASKİ’de 'ben' değil 'biz' varız diyerek hizmet ediyoruz” dedi.

VAN 9.01.2018 18:02:12 0
Tekataş: Başarı, birliktelikle elde edilir
Tarih: 01.01.0001 00:00
 VASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı araç parkını ziyaret eden Genel Müdür Ali Tekataş, personellerle sohbet etti.

    Yeni açılan yemekhanede çalışanlarla birlikte yemek yiyerek, çalışmalar hakkında bilgiler de alan Tekataş, daha sonra Hacıbekir, Karşıyaka, Şabaniye ve İskele mahallelerinde çalışan ekipleri ziyaret etti.

    Mahalle halkı tarafından oldukça sıcak karşılanan Tekataş, çocuklarla sohbet ederek, onlara hediyeler verdi.

    “Görünmez kahramanlarımız var”
    VASKİ'nin ekip ruhu ile çalıştığını ifade eden Tekataş, disiplinli çalışma ile hareket ettiklerini, eziyeti ve cefayı birlikte göğüslediklerini belirtti. VASKİ'nin çalışmalarında görünmez kahramanların bulunduğuna değinen Tekataş, “Onlar ki soğuk, kar kış demeden her zaman görev yapıyorlar. Van'da arızaların bir iki ay içerisinde yüzde 20 azılmasında o fedakar çalışanlarımızın imzası var. Onun için bu kurumda ‘ben’ yok, ‘biz’ varız anlayışla hareket ediyoruz. Halk için hizmet yarışındayız. Tüm ekibimi candan kutluyorum. Çalışmaların asıl kahramanı onlardır" şeklinde konuştu.