'TEK AMACIMIZ DESTEK'

Karakobralar Taraftarlar Grubu, Van'da şimdiye dek görülmemiş bir uygulamayı hayata geçirdi. Taraftarlar Grubu Başkanı Ercan Dülger, Vanspor taraftarları için üye kartı bastırdı. Hedeflerinin 5 bin taraftara üye kartı bastırmak oldu?

VAN 17.06.2015 10:22:22 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

Karakobralar Taraftarlar Grubu oldukça önemli bir çalışmaya imza attı. Van'da şimdiye dek görülmemiş bir uygulamayı hayata geçiren Vanspor Taraftarlar Grubu Başkanı Ercan Dülger, taraftarlar için üye kartı bastırdı. Bu şekilde 5 bin taraftara ulaşmayı hedefleyen Başkan Dülger, bu kartları ücretsiz dağıtıyor.
Dülger, amacının sadece belli bir taraftar grubuna ulaşarak her maçta Vanspor'u en iyi şekilde desteklemek olduğunu söylüyor.

"TEK AMACIMIZ DESTEK"

'Vanspor'un bütün taraftarları bu kart için başvurabilir'diyen Dülger, "Amacımız taraftarlarımıza destek. Çünkü bu kartları dağıttığımız arkadaşlara daha sonra sponsorlar aracılığı ile aldığımız formaları ulaştırabiliriz. Böylece tribünlerde daha renkli görüntüler sağlayabiliriz. Ayrıca deplasman maçlarına üye kartları dağıttığımız arkadaşları götüreceğiz. Bu şekilde takımımıza gönül veren taraftarlarla daha iyi sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.

"KENETLENMELİYİZ"

Bunu karşılıksız, menfaatsiz yaptıklarını belirten Dülger, "Her şey Vanspor için. Artık taraftarlar grubumuzla diğer takımları kıskandırabilmeliyiz. Bu nedenle bu kart sayesinde daha sağlıklı kenetleneceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Ücretsiz dağıtılacak olan üye kartlarına şimdiden başvuruların yoğun olduğu öğrenildi.