Teb Kobi Akademi Van'a İkinci Şubesini Açtı

TEB KOBİ Akademi ile KOBİ'leri buluşturan TEB, Van'daki ikinci şubesini açtı.

VAN 19.09.2013 10:46:46 0
Teb Kobi Akademi Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

TEB KOBİ Akademi ile KOBİ'leri buluşturan Teb, Van'daki ikinci şubesini açtı.

Türk Ekonomi Bankası'nın (Teb) 8 yıldan bu yana KOBİ'lerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği Teb KOBİ Akademi'nin son durağı Van oldu. Teb KOBİ Akademi ile KOBİ'leri buluşturan Teb, Van'daki ikinci şubesini de açtı. Türk Ekonomi Bankası (Teb) tarafından bugüne kadar 39 ilde düzenlenen Teb KOBİ Akademi'nin 70'incisi Teb Genel Müdürü Ümit Leblebici ve Teb KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz'un ev sahipliğinde, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'nın katılımıyla gerçekleşti. 17 Eylül Salı günü Van Elite World Otel'de düzenlenen organizasyon Vanlı KOBİ'leri bir araya getirdi.

TEB KOBİ Akademi Van'ın açılış konuşmasını yapan Teb Genel Müdürü Ümit Leblebici, "Kalkınmada öncelikli iller sıralamasında altıncı sırada yer alan ve kentsel dönüşüm programına alınan 33 ilden biri olan Van'ın büyüme ve gelişme konusunda ciddi bir atılım gösterdiğine tanık oluyoruz. Enerjiden turizme ve sanayiye kadar birçok alanda yeni projelerin hayata geçirilmesi için atılan adımlar Van'ın geleceğine olan güvenimizi haklı çıkarır niteliktedir. Van böyle bir atılım içindeyken biz de Teb olarak bu çabalara destek vermek için buradayız. Van'ın potansiyeline inanan bir banka olarak ikinci şubemizi dün gerçekleştirdiğimiz bir törenle ile açtık" dedi.

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK

TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz ise banka olarak KOBİ'lere yönelik çalışmaları her zaman ön planda tuttuklarını söyledi ve konuşmasında şunları kaydetti: "TEB, KOBİ bankacılığında birçok ilki gerçekleştirerek, sadece Türkiye'de değil dünya finans sektöründe farklı bir konum edindi. Dünya Bankası'nın bir kuruluşu olan IFC tarafından, KOBİ Bankacılığı alanında dünyanın en iyi 3 bankasından biri olarak gösterildik. Amacımız; ülke ekonomisine önemli katma değeri olan KOBİ'lere bankamız aracılığıyla her türlü finansman desteğini sağlarken, firmaları için ihtiyaç duydukları konularda farklı markalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde onlara bir avantajlar dünyası yaratmak. Teb olarak Vanlı KOBİ'lerin büyümesi ve güçlenmesi için de her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. - İstanbul