“Tatbikat çok verimli oldu”

İl genelinde eş zamanlı uygulanan deprem tahliye tatbikatı, diğer okullarda olduğu gibi Van’ın İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesinde bulunan Vangölü Anadolu Lisesi ve Vangölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’inde de gerçekleşti. Van

VAN 5.03.2022 11:35:01 0
“Tatbikat çok verimli oldu”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vangölü Anadolu Lisesi ve Vangölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci kadrosu, öğretmenleri ve öğrenciler il genelinde eş zamanlı yapılan deprem tahliye tatbikatını kendi okullarında gerçekleştirdi.

“DEPREM TAHLİYE TATBİKATI BAŞARIYLA UYGULANMIŞTIR”

Vangölü Anadolu Lisesi ve Vangölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Seracettin Yalvaç, il genelinde tüm okullarda olduğu gibi kendi okullarında da deprem tahliye tatbikatı yaptıklarını söyledi. Yapılan tatbikatın hem öğretmenler hem de öğrenciler açısından çok verimli geçtiğini belirten Yalvaç: “Okulumuz Van Gölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Van Gölü Anadolu Lisesi'nde 04.03.2022 tarihinde saat 11.30'da yapılan Deprem Tahliye Tatbikatı başarıyla uygulanmıştır. Tatbikata toplamda 690 öğrencimiz, 74 öğretmenimiz ve 6 personelimiz katılmıştır. Okulumuzda gerçekleşen Tahliye Tatbikatı 5 dakika ve 34 saniyede gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

“Tatbikat çok verimli oldu”