Taraftarlardan maça davet

Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Çorum Belediyespor maçına sıkı hazırlanırken, taraftarlarda ayrı bir çalışma yürütüyor.

VAN 12.10.2016 19:17:19 0
Taraftarlardan maça davet
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz

      Altay deplasmanın dan Van’a 3 gol ve 3 puanla dönen Van Büyükşehir Belediyespor, puanını 11’e çıkartarak zirveye doğru tırmanışa geçmiş oldu. Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Çorum Belediyespor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlılar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, bu maçı da kazanarak zirveye yerleşmenin hesaplarını yapıyor. Kırmızı siyahlılar maç hazırlıklarını sürdürürken, grup kara kobralarda maça daha çok taraftarın gelmesi çalışmasını yapıyor.


       Grup Kara Kobralar başkanı Ercan Dülger, geçtiğimiz hafta İzmir’de mükkemel bir mücadele vererek, 3 puanı 3 golle alan ekibimizi kutluyorum. Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Çorum Belediyespor’u konuk ediyoruz. Önemli bir maç. Bu maça tüm taraftarlarımızı takıma destek için stada bekliyoruz. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımımız bu maçı kazanacak güçtedir. Yeter ki taraftarlarımız da stadı doldurup gerekli desteği versinler. Maça gelecek olan tüm taraftarlarımızın küfürden uzak tezahüratlar yapmalarını bekliyoruz diyen Dülger, Altay maçını izledim. Takımımız gün geçtikçe kendini buluyor. Bu maçı da rahat kazanacaklarına inanıyorum dedi.

     Van Büyüşehir Belediyespor-Çorum Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat, 14.00’da başlayacak.