Tanrıtanır: Van'ımıza, ülkemize hayırlı olsun

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Leyla Tanrıtanır, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada, 'Dün olduğu gibi bugün de partimin hizmetinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Adaylar?

VAN 8.04.2015 20:28:47 0
Tanrıtanır: Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 
                 Tanrıtanır, ülkenin sosyal, kültürel ve siyasal anlamda zor günler geçirdiğini belirterek, "En çok ihtiyaç duyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik zeminin önemli dönemeçlerinden biri olan 7 Haziran 2015 Milletvekilliği seçimleri için şahsımın aday gösterilmeyişini AK Parti Genel Merkezimizin takdiri olarak görüyorum. Milletvekili adayı olarak gösterilen değerli arkadaşlarıma da en içten dileklerimle başarılar dileyerek, dün olduğu gibi bugünde yanlarında olduğumu, partimin hizmetinde olduğumu ifade etmek istiyorum" diye konuştu. 

                   Tanrıtanır, sözlerine devamla "Halkımın huzur, refah ve güvenliğini bundan önce canım pahasına ve var gücümle koruduğum gibi bundan sonra da halkım için onların menfaatlerini önceleyecek bir anlayışı sürdüreceğimden hiç kimsenin şüphe duymamasını ve bugüne kadar bana her alanda destekçi olan halkımın bundan sonrada daha güçlü bir şekilde yanımda olacağından zerre kadar şüphemin bulunmadığını da özellikle ifade etmek isterim. Milletvekilliği aday adaylığı sürecimde her koşulda desteklerini esirgemeyen AK Parti Van İl teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, basınımızın kıymetli temsilcilerine, değerli muhtar arkadaşlarımıza, sivil toplum örgütlerimizin çok değerli temsilcilerine ve en önemlisi de duaları ile hep yanımızda olan bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan kadirşinas halkımıza yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi