Taner Coşkun, Arıcı ile ilgili algı çabalarına dikkat çekti

Türkiye Futbol Federasyonu Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı Taner Coşkun; son zamanlarda sosyal medyada algı operasyonu ile genel başkan Erdoğan Aracıya yönelik yapılan karalama kampanyası için bir bildiri yayımladı.

VAN 7.03.2019 20:32:31 0
Taner Coşkun, Arıcı ile ilgili algı çabalarına dikkat çekti
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Geçtiğimiz haftadan bugüne kadar bazı yazılı yayın organlarında Sayın Genel Başkanımızı hedef alarak, görev yaptığı Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Başkanlığı kurumlarını yıpratmak amacıyla maksadını aşan haberler yapılmaktadır.


          Oysa ki bahsi geçen bu söylemlerin yapılan hukuki yaptırımlara rağmen, haber niteliğini yitirmiş olması ve hala yeni habermiş gibi kamuoyuna servis edilmesi art niyetli davranışın göstergesi olmaktadır. Kişiliği ve duruşu ile konumu ne olursa önceliği her daim kurumsal kimliğe sahip olan, ayrıca her zaman hakem camiasının haklarını, hak ve hukuk içinde savunan seçilmiş Sayın Genel Başkanımız Dr.Abdurahman Arıcı’nın yanında olacağımızı bilinmesini istiyor, yapılan bu sanal haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.


        Taner Coşkun
Van Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Yönetim Kurulu Üyesidir.