TAMP bilgilendirme toplantısı yapıldı

Van Vali Yardımcısı Mehmet Parlak’ın da katılımıyla Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

VAN 15.10.2014 17:31:03 0
TAMP bilgilendirme toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye Afet Müdahale Planı’na (TAMP) bağlı olarak ilimizde afetlere daha etkin bir şekilde müdahale etmek amacıyla İl Afet Müdahale Planı (İAMP) ve Hizmet Grubu Operasyon Planları’nın hazırlanması için hizmet grupları ana çözüm ve destek çözüm ortaklarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Van Vali Yardımcımız Mehmet PARLAK, İl Müdürümüz Cafer GİYİK ile ilimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirlerinin katıldığı geniş kapsamlı TAMP toplantısı kurumumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.


Sivil Savunma Şube Müdürümüz A.Aziz SALİHOĞLU, TAMP konusunda genel bir bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumda, TAMP’nın hazırlanışı, ana ve destek çözüm ortakları hakkında genel bilgi, ilgili kurum ve kuruluşların TAMP konusundaki sorumlulukları gibi konulara değinildi ve sunum sonunda kurum amirlerinden gelen sorular Sivil Savunma Şube Müdürümüz A.Aziz SALİHOĞLU tarafından yanıtlanarak toplantı sona erdi.